FRIFLYT, skjerp dere!

ville bare si at dere gjør en bra jobb. dere sprer det glade budskap, og serverer gode bilder.

Men denne hjemmesiden suger KRAFTIG! Ufattelig dårlig design, dårlig font på skriften og forumet har også latterlig dårlig layout. Savner de gamle sidene jeg. DET var tider det.

Opplagt at dere har endret layout for å få plass til mer reklame. Greit nok det, men det skal jo se litt skikkelig ut og da!

Skjerpings!

Elendig forum... Hva med en søkefunksjon i forumet, samt flere forskjellige forum?

Man skal jo ikke bite hånden som gir en mat, men må nok si meg enig i at design og layout er lite tiltalende her ja.

synes det er fint vi har dere gutta boys ass. bare klaging vøtt. samma som air we go, endelig er det ett fett opplegg i oslo også klarer folk å klage på det og.

jeg savner innhold, og det er vanskelig å finne fram her, siden er enkel, men kunne vært bedre

Til: oi
Mulig du er opptatt av klaging, men disse synspunktene er heller ment som konstruktiv kritikk. Vet ikke om du har greie på markedsføring, men "customer feedback" er ofte essensielt for å forbedre et produkt. poenget var at fri flyt er bra men nett layouten er lite tiltalende. Det presses inn så mye reklame at det blir litt rotete, selvfølgelig kan det gjøres bedre

Når FF satser så hardt, så har leserne all grunn til å komme med konstruktiv kritikk. På samme måten som all skryten kommer til rette. Jeg er selv webdesigner og ser ENKELT at denne siden har utnyttet potensialet sitt minimalt. Layouten er dårlig, rotete. Fargevalget er fint, fontene er dårlig. Personlig drifter jeg sider som har mange tusen besøkende på noen måneder, og største feilen er å gå INNHOLD i siden mindre plass en annonser. Dette kan gjøres MYE bedre.. Forumet, som er leserens-side, er dårlig opplagt og har også mye mer potensialet. Merkelig at en så populær tidsskrift skal til en viss grad ødelegges av en så dårlig webside. Man må da skjønne at en internett side er likefullt en portal for å nå igjennom til sine lesere... Hva med flere nyheter og hyppigere oppdateringer?

 
Annonse
Annonse
Annonse