FRI FLYT vs SE OG HØR?

Hei!
Jeg har fulgt Fri Flyt en god stund og er godt fornøyd med bladet. Siden jeg kom hjem fra en kjempegod sesong i alpene, har savnet av Mont Blanc og puddersnø vært ekstremt stor. For å lindre smerten stakk jeg innom bladkiosken for å handle juni/juli utgaven av FF. Hjemme i godstolen åpner jeg i fred og ingen fare den nyeste utgaven av FF. Forventningene er skyhøye, men blir raskt infridd da jeg begynner å lese. Gode artikler om ski, klatring, surfing og kiting fanger min oppmerksomhet øyeblikkelig.

Men til min store overraskelse kommer jeg, lenger ut i bladet, til en artikkel med overskriften: Den Ville Prinsen. Selveste Kronprins Håkon Magnus i egen person stiller seg til disposisjon for Fri Flyt's skribent og fotograf.

Jeg tenker: Hva faan er dette? Har Se og Hør fått en ny konkurrent? Har bladet forandret seg så kraftig siden desemberutgaven jeg sist leste? Eller er det jeg som har forandret meg?

Hva kan jeg vente meg i neste nummer?
Ari og Märtha på Strynefjellet?
eller
Dronning Sonja: Bestiger gallhøypiggen på egen hånd?
Jeg tenkte kanskje at repotasjer, artikler og sånne ting om kongehusets medlemmer hørte hjemme i mange andre blad men ikke i FF?

Noen som har synspunkter på/meninger om dette?

Jeg synes reportasjen var bra skrevet, og fullt på høyde med portrettintervjuer av andre mer eller mindre interessange personligheter. Synes reportasjen fremstiller vår tronearving på en positiv og artig måte. Å sammenlikne dette med Se og Hør er vel en smule overdrevet. De skriver jo stort sett om skandaler, og det er jo ikke dette.

artikkelen er temmelig godt diskutert under temaet "diskusjon av: nytt nummer" eller noe sånt.

Det er helt naturlig at FF skriver om vår kommende konge, når han går toppturer og kjører telemark. Hvor mange andre kongelige vet du om som gjør slikt? Det er rimelig få! Dessuten er det snakk om EN artikkel, så hvis du er sååå missfornøyd kan du hoppe over den og lese resten av bladet.


NMN

Prinsen er jo en grepa kar, så da er det jo bare Konge at de skriver om han!

eg e nå enige me atte FF isje e ett se å hør blad. dr bør d stå åmm ski å klatring å sånnt. viss ain vill lesa å kongen åg adle di andre dr så anbefale eg helle atte dn personen helle kjøpe sg ett se å hør blad.

at kongefamilien ikke har noe å gjøre i friflyt, friflyt ruler og kongefamilien suger. Sånn Er`e Barre

var passe surmaget fra deg, teledude. Tror du savner snøen. Ta deg en tur til Stryn e.l. så blir t.o.m. Se og hør lesbart...smile

e jo berre bra at den kommande kongen e intresert i fjell og frikjøring... kan ikkje sei at da e se og hør... dei skreiv jo om sport og sånt som FF skal handla om...

 
Annonse
Annonse
Annonse