FOOT PLACEMENT WIDTH ??

er det noen som har peiling hva FOOT PLACEMENT WIDTH er for noe? Og hvor måles det?

avstanden mellom bindingene på et snowboard? Brei stance
eller smal stance. Osv.

Hei jeg slenger meg på med noen flere spørsmål ang bredde mellom bindinger på snowboard. Hva legges til grunn for bredden, og hva bør vinkelen være, dette gjelder for nybegynnere.

Avstand fra midt på binding til midt på binding=lengde fra kne til under fot.

er bredden på brettet der bindingene skal stå, altså noe breiere enn waist

Men hva heter bredden på selve brettet (i midten) på engelsk?

PS: takk for svara.......

på engelsk? hakke peiling, heter vel bredde, på norsk?

til du som lurte på hvordan du burde sette opp brettet ditt. Kjører masse selv, og jeg kjører med bindingene bredt. Når butikkene setter opp et nytt setup så setter de ofte en smal stance og vinkler begge framover. Jeg anbefaler + 18-21 grader foran og - 6-9 bak. Dette gjør det først og fremst mye lettere å kjøre fakie. Bredden er vanskelig å si noe om pga alle er forskjellige. Men ha endel bredere en skulderbredde, selv har jeg på det bredeste. Det gir mye mer kontroll med bred stance!!!!!!!!!!!!!

Snakker du brett??

Jo raskere du forvanter å kjøre jo mer har du konroll med forrovervinkling. Noen freestylere stod lenge "Duck" som ikke er så bra for knærne. 0 - 15 (0 bak 15 forran) er bra stance for freestyling eller 5 - 20 for mer allround. Hvor breibeint du setter stancen har litt med hvor lange bein du har. Men litt mer kontroll hvis du har breie stance, men husk for mye og du mister kontroll i fart. "Set Back" at du forskyver tyngdepunktet er gunstig hvis du skal kjøre "bottomless" da dette gir mer flyt.

 
Annonse
Annonse
Annonse