FF-poeng

Vet nå at det ikke bare er meg...begynte nemlig å bli paranoid en stund, fordi FF poenga mine begynte å løpe løpsk. Men ha hørt at det er flere enn meg, så nå lure æ; ka sjer?
Er det fast f, apex og gillebo som driver med kansellering av poeng til oss som nærmer oss toppenwink Eller finnes det en annen grunn til at poengene mine forsvinner. (100 poeng på et døgn)..Ikke at det e Sååå viktig, men

Hva skjer a?

noen snylter poeng...

Ikke meg som stjeler poeng hvertfall... Men kanskje det kommer av samme problemet som når mailene min slettet seg av seg selv? Er vel bare administrator på siden som klarer å slette andres poeng? Går jo ikke ann å slette egne poeng selv, gjør det vel?

Det samme har skjedd her, begynner å miste trua på FF når dette skjer.

har mista 1000 poeng sia igår


NMN

rettelse 100 poeng ikke 1000


NMN

Nå er jeg av den oppfatning at Fri Flyt burde kutte ut denne poenggivingen. Blir ikke forumet heller dårligere grunnet dette med poengsanking?

Beklager å måtte skuffe deg, men denne karen har ikke noe med dette å gjøre....får nok finne noen andre å skylde på!

Når ff-poeng blir SÅ viktig.... Jaja... Johoo!! hehe..

WW - Det er lett for deg å si, du som ligger på tredjeplass blant jentene...

;-D

nevneverdig om denne saken før jeg så at jeg var avspist med rundt 150 ffpoeng på litt under et døgn...
Betyr det at jeg vil havne på scratch dersom jeg reiser ut en 10 dager??

He he..Poengene er ikke viktige, men når man først har dette systemet må det jo være ordentlig.
Er faktisk enig med raa i at det kan føre til at forumet blir fyllt opp med folk som bare skriver for å skrive?
og Apex...bare tulla med deg. Man skyter som regel oppover når man ligger nederst vet duwink

er noen av mine poeng forsvunnet også. Og siden jeg nå drar til fjells er vel alle poengene borte når jeg kommer tilbake, også jeg som lå så godt ann til å krype oppover lista... *buhu* grin

Jeg har jammen mistet noe poeng jeg også. Hva skjeer??

Hei alle saman. Eg har ein masse poeng som eg har stjelt frå andre brukarar om natta mens dei sov. Veit ikkje om eg treng dei meir. Eg har gjeve vekk nokon til dei eg kjenner, men dei har no så mykje frå før atte. Så om du treng noko poeng er det berre å gje lyd. Ellers kan eg melde om gråvær i Bergen, men ganske lummert i lufta.

Med beste helsing,

SNØ

for siden, deg gjør at filk blir mer aktive, men som raa sier, det blir for mye skriving bare for å få pts... burde heller bare være pts for å logge på, da vil siden bli mer serieøs, de som vrikelig lurer på noe eller har noe på hjertet vil skrive om det uanstt om de får pts eller ikke...

har mista over 200 poeng på eit døgn..lurer på korleis i svarte HEL----(te) dette går til...

er vitsen med FF-poengene, blir det permie på den med flest? Eller er det bare for at folk skal føle seg tøffe med mange points?

Enten så bør FF slutte meg poeng eller så bør dei ordne opp i dette her. Det har skjedd flere ganger, og det virker som at som at mangen irriterer seg over det.Er det planen at det er straff til oss eller? Som sagt blir jo folk mer aktive i forumet, men det fører og til at forumet blir dårlig pga folk som samler på poeng.

FF meldte i forrige uke om IT problemer og planlagt skifting til ny server. Omtrent samtidig forsvinner poeng. Aner vi en sammenheng ??


HH
 
Annonse
Annonse
Annonse