Erfaringer med DP (DrakeBoinay) ski

Prøvde et par (en tur) i Stryn i sommer og synest de fungerte j.. bra i forhold til vekta. Noen som har litt mere erfaringer med merket ??

..

Synes skien er utrolig god utenfor løypa så lenge det er litt løst (bare 2 cm slusj på toppen (påskeføre). Skia er stiv å god og holder stivheten. Men skal du ha et par ski som skal brukes til alt må du ikke finne på å kjøpe ei så bra (brei) ski.

de er gode i pudder... Og ser veldig kul ut!!
Men det er elendig holdbarhet på de... laken flakker av etter første dag.....
B A D!!!

je lik dem!!!

...sant nokk att lakken fikk noen skrammer i årets versjon. And so? Når kantene sitter kvar og spensten er som ny etter en hel sesong med hardkjøring burde det være de færreste i målgruppen for en Tabla Rasa som ser dette som noe problem. Dermed ikke sakt att ikke lakken kan bli bedre; men att DB-gutta har lagt energien på att lage en ski som kjører bedre i allt annet enn pist og kuler fremfor att bygge ett pent og polert bruk-en-uke-og-kast-produkt synes jeg de skal ha masse cred for.

Jag håller helt med dig BAD, ovansidan på de första skidorna som kom ut förra året var riktigt dålig. Det är därför alla som fick de skidorna får nya skidor i år utan kostnad. Vi har jobbat mycket med en ny ovansida och har nu hittat en som garanterat kommer att hålla. Vi har gjort lite andra förändringar på årets modell, allt kommer att presenteras i den nya utgåvan av vår site som presenteras inom ett par veckor.
Hör mer än gärna av er om ni har några frågor.

 
Annonse
Annonse
Annonse