Engelberg

Er det noen som har vært i Engelberg? Vi vurderer sterkt en periode der i vinter. Har bare vært der selv i en dag og da fikk jeg ikke det helt store intrykket. Vi kjører telemark og ser ikke mørkt på en spasertur for gode forhold. Tilbakemeldinger mottas med takk!

...veldig bra. Det finns sinnsjukt mye fin kjøring i Engelberg; både skogskjøring på snødager og bre og høyalpin kjøring på findager. En del flinke kjørere der etterhvert, men fortsatt ikke riktig idiotstress.

Har vært der i perioder de to siste sesongene. Er i toppklasse når snøen først kommer. Synes å huske at de skal starte med charterturer (ski) i år, tidligere har det "bare" vært konferanseturer å få. Det beste er å booke bosted/leilighet privat og reise ned der uten charter. Sjekk ut http://www.engelberg.ch

Vil bare oenske god tur!! Har vaert innom Engelberg de siste 3 vinterne og har bare gode ting aa si. Dere er svaert uheldige om dere maa labbe langt for aa finne uroert pudder. Synd hvis det blir masse charter framover, har liksom vaert saa greit, staa opp sen og likevel finne uroert fordi alle puddersugne charterturister krangler om snoen i Chamo o.l.
Vi sees kanskje, skal nedover i Januar. GOD TUR

Jeg og en kammerat har akkurat bestillt oss plass og bo, sinnsykt billig blei det og....

Vi kommer til å værte der fra 3 Januar og ut April!! Blir helt sinnsykt!!

Vi sees sikkert der nede!!!!

Var 4 dager i Engelberg, januar 2002. Selv om det ikke hadde snødd på 2 uker, fant vi mye bra kjøring. Megabra terreng! Håper på å stikke innom i januar/februar, på årets alpetur (bil ca 3 uker). Er noe misunnelig på dere som skal være der hele sessongen. Må dere betale mye i bo pr. måned ? God tur.

Engelberg er drøyt under vurdert!! verdens mest effektive ski system m bra fallhøyde og fett tereng bra med chronic er det også

 
Annonse
Annonse
Annonse