Engelberg?

Noen som har erfaring herfra?

Første bud. Ta snørapporten derifra med en klype salt. De måler snødybden på toppen av heissystemet som ligger på en bre..(Vi ble lurt) Systemet er ikke så veldig stort, men det fins noen fine offpist muligheter spesielt dersom du tar beina fatt. Når vi var der så var det lite snø i bunn noe som begrenset anlegget en del.
Det er ikke noen vits i å teste ut solsiden av dalen, grønt. Ps ikke sett skien utenfor afther skien ved siden av togstasjonen dersom du ikke har lyst på nye ski

Har hengt litt i Zurich de siste årene, og Engelberg er nærmeste gromme skisted. Ingenting er som å dra på ned titlis breen i en god halvmeter alpepudder. jochpass siden har også mye bra offpist å by på, men pass på skredfaren og sprekker på breen. Absolutt verdt et besøk, men er mange svensker som bomser der, og kan bli fort oppkjørt. Men som med alle skisteder er det selvsagt påkrevd at det har dumpet ned snø siste uka for at det skal være gøy. har du bil så er det MANGE nydelige skisteder i nærheten... God tur!

 
Annonse
Annonse
Annonse