En meter pudder på Bjorli

På Bjorli har det kommet en meter med pudder siste 24 timer. Får håpe mildværet holder seg unna smile

???

Da er jo spørsmålet, hva skal man med en meter snø på Bjorli?
Anlegget er jo så slakt at det kun egner seg for nybegynnere og dansker.

Er enig med JensP, Hva skal man med mye nysnø på Bjorli? Jo Danskene og nybegynnerene får da lekt seg litt, hvis de kommer ned bakken da, så slak som den er.

Det er faktisk muligheter for bra kjøring på Bjorli,hvis du kjener anleget,og kjører du på høyre side er det noen (få) bra partier.

Bjorli er vel ikke så tragisk. Anlegget har for eksempel en fallhøyde på nesten 700 meter og ligger drøye 100 meter under anlegg som Hemsedal, Kvitfjell og Hafjell som ligger +-800 fallmeter.

en Hemsedal meter? en meter øl? eller må du stille kasse?
JLo, rass, ruuuuler, ugh, legge meg, sove.
mase snø øøøøøyyøyøyøyøyøyyyyhhhhh.....
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz sug lut! din kjøttmeis

At det er flere WC-lag som bruker Bjorli anlegget til trening betyr vel at det ikke bare er for nybegynnere. Det kommer jo an på hva du er ute etter...
Og tror du ikke på en meter pudder, får du jo ta deg en tur å se selv...

Noen som er misunnelig på snøen sikkert...

 
Annonse
Annonse
Annonse