En halvartig historie

Det er ikke alltid like lett å få med seg alt. Mye morro er sagt på bakgrunn av enkle, men grunnleggende misforståelser. Som for eksempel misoppfattede tekster sangtekster (den beste jeg har hørt om er U2`s "she moves in mysterious ways" som ble oppfattet som "Sheena, the mysteriuos whale"wink

Velvel, det jeg egentlig ville fram til var en liten historie om en mail jeg fikk fra ei kjeks som frekventerer Bogstadveien hyppig og er ganske så tidlig ute med det meste. Litt sånn Paris Hilton goes Norwegian.

På grunn av sin innovative iver har hun oppdaget at hun er litt på kollisjonskurs med siste vintrers fashion når hun poser oppi Hemsedal. Søt lue og ballettski var plutselig ikke kult nok, så her om dagen kom det som sagt en mail med et bilde av knætta med en litt for stor sweethjelm påmontert noen aldeles nydelige Guccigoogles. Hun kunne fortelle at hun også hadde handlet på noen store, lange ski fra K2. Jeg måtte jo høre hvilken modell, og svaret kom kjapt: "Z-Pistoils !!! smile Skikkelig flatski!!!" Det tok faktisk noen sekunder før jeg skjønte hva hun mente, at hennes Z var det vi andre kaller Seth, men jeg viste jaggu ikke hva jeg skulle svare på noe slikt, så jeg bare gratulerte og sa at de går jo for å være skikkelig råflate. Så forhåpentligvis er det flere som får seg en god latter utover vinteren, når hun ladder sin spisse tunge med begreper som lange, råflate ski for å beskrive sine nyinnkjøpte Zorro`s.

Så sånn er det.

Z-pistolene er jo skikkelig råflate!! Noe av det flateste man kan få egentlig..!
Skulle ønske jeg hadde så flate ski.. surprised/

...fatski. De er så brede at de kan brukes som fat lol smile

 
Annonse
Annonse
Annonse