Ekstremsport i Oslo?

Hvilke steder med ølservering er best på å vise ekstremsport på tv/storskjerm i Oslo? OG er det noe sted hvor mange av utøverne henger?
Nyinnflytta

der er det alle stjernene henger.

Jeg har vært en del på fylla i Oslo. Jeg setter ikke, og kommer nok ikke under noen omstendigheter til og prøve, Biospin. Jeg liker også ekstremsportfilmer. Uansett. TGI Fridays suger brun rose. Skikkelig. Om de viser filmer eller ei. Tror det er en pub nede på Villmarkshuset som viser film, mulig den er bra.

Gå på Last Train. overraskende mange gærninger som tar seg en pils der. Noe viser de ikke. Den eneste gangen jeg noen sinne har sett noe på TV`ene der, var premieren på "I got war" med Gluecifer.

er som regel Mezzo i Industrigata. Ekstremsportsutøverene henger på Kilkenny, der puler de feite stygge sluts med skum der nede (skikkelig ekstremsport). Neida er ikke noe kjempe samlet miljø... Sikkert en del på Horgans som later som de er Ekstreme, ellers har barer som har prøvde seg på segmentet gått dukken. Er du lysten på å drive Bar eller?

Høhø. Sportsbar hvor du ikke slipper inn med sneakers. Hold deg nedefor eller østenfor Hegdehaugsveien\Bogstadveien.

Underwater er vel en slags dykkepub. Trivelig, og litt rart når det er operakveld.

Ekstreme utøvere bruker ikke tid og penger på utesteder i Oslo.

De er heller og driver med aktiviteten sin
i en elv, på et fjell, i bakken ol.

Da er det sikkert standins som rølper på alle videoene og da?

Ellers veit jeg det henger en del bra skikjørere på Cafe SKA. Når det gjelder utesteder er det vel hva du er ute etter som lar deg styre... Hype på Grunerløkka, styr unna Parkteateret og Tea Lounge som har en del wannabe hipsters og folk som generelt er opptatt av å være kule. Krampe folket holder til på grønland, med too cool for school attitude.Møllergata har Barongsai, som kan være interessant når det ikke er sild i tønne. Stasj og sminke i deler av sentrum og Hegdehaugsveien. St. Olavsgate har Apoteket/Teketopa som er ok, og Bar Babylon i Bakgården... Barbeint er et ok sted med Ok DJs osv. Frogner har noen perler av utesteder, Vika også...

Jeg er nok en av de som er reprensentert av de som rølper på video. Nor må man jo finne på på natta også.
Er arbeidsledig, kunne godt tenke meg en jobb, men neppe drive en bar. Lite peiling på sånnt.

 
Annonse
Annonse
Annonse