Ekspedisjon gjennom Europa

Heisann folkens.
Vi er fire glade gutter som skal ut på ekspedisjon neste sommer. Da skal vi bestige det høyeste fjellet i hvert land i Europa på 6 måneder.

I den anledning kunne vi gjerne tenke oss tips fra folk som har besteget noen av fjellene. Dette gjelder særlig for Kaukasus-området. Der skal vi klatre Elbrus, Aragats i Armenia, Shkara i Georgia og Ararat i Tyrkia. Vi er litt spente på hvordan det er å reise gjennom området. Vi kommer til å kjøre bil. Hvis det er noen som har vært der nede og har noen gode tips blir vi veldig takknemlige.

Ta gjerne en tur innom hjemmesiden vår også. www.t3m.info

Jupp jupp. Sindre

Lol

Jaggu meg på tide at du fikk lagt ut litt info her Sindre, tross alt her alle de "ekstreme" i Norge henger når de ikke er ute.. Evt de som vil være ekstreme, men som ikke er det.. Kanskje litt av begge deler..

Men i hvert fall.. Jeg har vært på Himmelbjerget..

Snakkes vel en kveld, evt i kveld..

Dere skriver på hjemmesiden at "Den nåværende rekorden er på 2 år, 3 måneder og 5 dager og holdes av Rod Baber, en engelskmann."

Jeg regner med at dere har sett TV-programmet som han lagde i den forbindelse. Veldig interessant program og etter min mening var (er) han mer en eksentrisk engelskmann enn en beinhard kompromissløs tindebestiger.

De største problemene skal være av logistiske art - ikke det klatretekniske. Riktignok er et par av toppene i Kaukasus rasutsatte..

Er sykt misunnelig.

Imponert. Skulle gjerne vært med ass! Blir sikkert en sinnsyk tur, på alle måter... *misunnelig*

 
Annonse
Annonse
Annonse