Dynastar, Völkl, eller noe annet?

Hvilken deal er best; Dynastar Intuitiv 68 Vertical (107_68_95) med Look P12 binding eller Völkl Energy Motion (105_65_93) med "innebygde" Marker bindinger?

Begge koster 3995,- og jeg er altså ute etter mest ski for pengene, den beste allround skien. Alle synspunkter er av interesse, samt evt. forslag til andre prisgunstige ski til den vordende entusiast...

på oslo sportslager har dei intuitiv 74 for 4000...kjøp den du...kjempe god skiwink

Har kjørt med dynastar intuitiv 68, i et år nå, og det er de beste plankene jeg har kjørt på til nå! De takler nærmest alle forhold bra! Kanon ski til kanon pris, så det er bare til å løpe å kjøpe!

Det virker nesten som denne er nesten vel så populær som telemarkski, men det er vel kanskje ikke noen forskjell lenger?

Jeg var og tittet på noen Völkl idag, og de ser jo fantastisk bra ut (for de som bryr seg om slikt), og "motion" bindingssystemet virker jo litt smidig.. Noen som vet hvilken effekt det har?

En annen ting jeg lurer på er hvor lange skiene bør være? Jeg er en kar på 179 cm og 75 kg i normalt god form. Som dere skjønner er jeg ingen ekspert, lenger, men har gått/stått mye på ski tidligere. Jeg er vel en "aspiring carver" med ambisjoner om å komme meg ut av de preparerte løypene innimellom også. Er 175 cm ski passe?

 
Annonse
Annonse
Annonse