Dynastar TroubleMaker ??

heey igjen..

er Dynastar TroubleMaker en bra ski? det er mitt 3 år på twintip og trenger nye ski. er dette en brukbar ski for nybegynnere/litt viderekommende? eg er 183cm høy.. ka lengde passer best for meg da? 155cm-165cm eller 182cm??

takker for hjelpen:..
later all...

skal du ha Troublemaker og er 183 er du dum om du velger så korte ski!! du må ta de som er 175! eller lengre...

Du må definitivt velge 175 eller 182. Jeg har prøvd mange forskjellige twintips, og mener at troublemaker er noe av det beste man kan få tak i. De fungerer supert i parken, men fungerer overaskende bra i pisten også!

har hatt to par troublemaker nå...husker første gang jeg prøvde de var en sinnsyk digg feeling,,,stødig og smooth ski. Ikke vær redd for å kjøpe de for lange...jeg er liten ..rundt 170..og har 165...vurderte 155 første gang jeg kjøpte men angrer ikk på 165..du bør vel ha 182 ellr 175...spørs vel om du skal kjøre mye eller om du bare skal jibbe rundt. PS. spins blir finere med lange ski!

jeg har TroubleMaker og synes dette er helt supre ski!!!!!!

di er utsolgt for 175.. har bare 182 men eg tror eg kjøper di.. skiene er jo sinnsykt kule smile
takker for tipsene.. yahoo

det er jo bare kids som syns denne skien er bra jo.. lett og ustabil ski.. knakk to par av denne skien i fjor jeg.. æsj!!! og da knakk jeg den i dissa jævla knekkpunktene.. kjøp skien å bli MISSFORNØYD!!!!
Kun små fisekids som syns den er bra

¨bra ski, ikke så bra kanter....

hvor dum er du a hvis du først brekker et par tm også kjøper du deg et par til av samme skia!!!! hmmm... kjøp k2!

Hvis en klager på kanter, så bør en slutte med skikjøring. Det finnes tre fabrikker og som lager stålkanter. Og det kan nevnes at Salomon, Dynastar og Rossignol bruker de samme. Trouble Maker skien holder for alle team kjørerne i hele verden, så jeg tror du bør lære å lande et hopp før du klager.

fikk jo nye.. og da jeg brakk det andre paret kjøpte jeg meg faktisk K2 PE..
litt mye bedre ski veit jeg!! skal kjøre det i år også!!

At du har greid å brekke TroubleMaker to ganger seier enten mye om hvor uheldig du er, eller hvor dårlig du er til å ta vare på skiene dine.

TroubleMaker er dritbra. Har kjørt med de en sesong. Er selv 184 og har 182 skiene. Passer bra for meg. Ser bedre ut i luften som nevnt tidligere her.

Lykke til med nye TroubleMakers, du kommer ikke til å angre!

 
Annonse
Annonse
Annonse