Dynastar Int 74 Vs B2

HAr kjørt Rossi XX en sesong og er fornøyd, men skal ha kortere ski. Hvordan er Int 74 i forhold til B2? Har ikke peiling på Int 74. Trenger en god allround ski!

Velg Dynastar istedenfor sviskeskia til Rossignol som etter min mening er altfor oppskrytt.

Jeg har Int 74, og er veldig fornøyde med dem. Kan ikke forestille meg bedre allroundski. Det er kun på is de ikke er noe særlig.

Er 173 høy og veier rundt 78 kg, passer 167 lengden for meg da?

Hadde 177 i xx og synes det var mye jobb å ta kjappe svinger i løssnø. Reagerte så sent.

Er det noen prisforskjell? Kjørte på B2 i 5 dager sist uke. De er veldig gode i løssnø både i og utenfor bakken. Morsomme å leke seg på, og har også litt twin tip. Men i stor fart på hardt underlag er de litt farlige.. Hvertfall på mine ben! smile Hadde 170 ski og er 179 høy.

Saken er vel at mange egentlig står veldig mye i (dårlig)preparerte bakker, selv om alle drømmer om pudder. Da gjelder det å ha en stabil ski med godt kantgrep. Synes ikke Head Monster i75 er så ille, men det er altså bare en av disse to som gjelder?

Hvor gode skia er i kortsving bestemmes slett ikke kun av lengde, men snarere fleks, stivhet, skivekt, din vekt osb. Gamle tua på 200+ var jo konge for kortsvinger! 167 høres kort ut. Prøv iallefall før du kjøper.

Neida, er ikke bare disse to som gjelder..Har bare fått anbefalt In17, pluss at jeg var fornøyd med XX. Er åpen for forslag. Blir mye ståing i i preparerte løyper ja. Vurderte å kjøpe inBig, men ga faen da jeg står altfor lite i ordentlig pudder til at det ville lønne seg.

Har kjørt dem en måned. Har forsåvidt lite sammenligningsgrunnlag, men de funker sinnsykt bra på all slags føre. Fra 60 cm pudder til is i henget i Hovden. Er 175 cm og veier like over 80. 177-lengde passer meg bra, synes jeg.

 
Annonse
Annonse
Annonse