Drøyt utstyr er for pingler

Utstyret bør ikke sette begrensningene var meningen med mitt innlegg mats, er du en dårlig kjører trenger du heller ikke det beste utstyret, men er du en god kjører bør du ha habilt utstyr.. fatskis å allroundski er ofte dyrere enn "carving" ski..grunnen til dette er at de lages i et mye færre antall. Skal du kjøre porter kan du klare deg med noe til en billigere penge. Uansett..hvis du er skikkelig interressert i ski å har lyst å bli myyyye bedre denne sesongen, er det ikke noe galt i å kjøpe seg ski som er litt over ditt nivå.. så lenge du bruker det mye lærer du fort!

Er enig i at utstyrspresset er stress og har faktisk blitt med på bølgen og kjøpt mye fett utstyr i de siste sesongene. Trodde jeg ble bedre enn mitt potensiale bare jeg hadde det riktige utstyret. Har roet ned dette nå.

Men må fortsatt si at man blir faktisk bedre på ski med nye ski under føttene enn 7 år gamle. Hvis man er ok god på ski, blir man bedre med nye fordi disse har teknologi som gjør at ting blir enklere.

Jeg ble i alle fall bedre... (eller er det noe jeg innbiller meg)

Du tar helt feil! Du sier det bare fordi du er så jævli fattig at du må kjøre på ski som er på tilbud på Coop-Obs! Og gå med blowfly jakke og bukse fra Cubus! Du er bare missunnelig på at andre kjører litt mer style enn deg! Du tror kanskje du skal snu trenden så alle vil se like jævlige ut som det! Men nei! Du vil nok alltid være en stygging!

Hva er blowfly jakke og hvorfor er du så opptatt av disse?

Carving er engelsk. På engelsk er carving teknikker man bruker for å svinge brett og ski med innsving når man bruker innsvingen for å svinge. Carvingski er ski med innsving.
Om noen vil enes om et eget norsk ord for carving og bruke det på norsk er det fint, men la oss ikke lage oss en egen norsk definisjon av carving. Den engelske definisjonen er mer enn god nok.

 
Annonse
Annonse
Annonse