Drittlei alle i bigtrix crewet!

Jeg er så jæææævelig drittlei disse jævla amatørene som bare tørr å dra av og til!
Dere kan begynne å lage små hopp i barnebakkene før dere menger dere med de virkelige gutta!

Hold dere hjemme i vinter!

Dette er jeg helt enig i! Har lagt merke til denne overhypa gjengens utfoldelser på webben, men få har vel virkelig sett disse gutta dra på i bakken?? Anyone?

Viss dokke aldri har sett dei sjøl så kan dokka bare holla kjeft!! eg har sett dei å e dei beste frikjørerane! d e bare rått å imponerande å se kossen dei klare å kjøra å hoppa sånn me telemark! du treng faen ikkje sei ein drit viss du ikkje har sett dei!! spør kem så helst så har sett dei renna så komme du t å få dei mot deg!!

Hørte rykter om at du skal kjøre med de i vinter, så det er bare å legge seg i trening. Kan ikke helt se for meg at du skal "gruse" disse gutta uten videre, men etter din friske uttalelse burde du ta en tur med de. Du vil bli overasket gut !!

Dere må ikke disse scudden!
Har sett han i bakken selv og er en sinnsyk carver.. Ingen kan måle seg m han i hemsedalsløypa!!!

feil går flis! under kallenavnet Colibri! Ettersom han gunner på i parken i Hemsedal!!!!!

jeg visste det!! Var faan meg Terje N.L fra hemsedal freeride!! Tipper det er knugen i den nyeste quizzen på bigtrix!!! ha ha ha..

Tror samtlig av gutta deltok og kjørte BRA!!
Alle gjennomskuer slike fjortis memerkninger uten mening! GO HOME!!

Siste jeg hørte var at det var rått partisk dømming i Røldal, og at dette skyldes Big Stinx crewets talenter alle andre steder enn i steinura. Usj, jeg vil ikke engang vite hva dere tok dere til kvelden før!
Hva er forresten dette jeg hører om denne såkalte Even, som nå har tatt et så drastisk steg å montere på metallplate på armen bare for å leve opp til kallenavnet "Krøpp"? Ærlig talt, hva er dette? Klarer dere ikke vinne på ærlig og hederlig vis?

og det virkelig morsomme er jo at disse halvgode jackasswannabees - liksomfrikjørerne er så inni granskogen pr kåte at de driver å disser seg selv på friflyt under fake nick. All pr er god pr osv. Hadde det vært for at de tjente penger på det hadde jeg skjønt det, med det virker som det kun er ønsket om oppmerksomhet og fame som styrer. Kan dere ikke bli med på en realityserie i stedet? Farmen f.eks. PAsser jo bra til naustramp det...

Pleier ikke blande meg inn i teite diskusjoner...?!
Men, har jeg noe å si, så sier jeg det. Og da står jeg for det..

Torky, ante ikke du var så nærtagende? Hører forresten du trenger leksjon i skjorte stryking? Eller når jeg tenker meg om, hardcore gutta i Big Stinx har vel neppe behov for slikt?

Vist dere hadde brukt all den tiden dere bruker på slike innlegg til å hygge dere, er jeg sikker på at fisene deres hadde luktet blomster. Aaight!

Synes å ha sett denna diskusjonen før. Alle som såg rfc 04, både kvalik og finale burde vera i stand til å avstå frå kritikk mot bigtrix.com. Veit ikkje kvifor slike påstandar dukkar opp stadig vekk, kanskje det er misunnelse? eller dei trur dei er betre sjølv? håpar dei få som er betre,då snakkar me norges beste, held seg for gode til å rakka ned på sjelefrender og "companions".

Hadde gleden av å se disse gutta dra på I serre che i vinter. Jeg har kjørt telemark hele mitt liv, og det jeg så ga meg inspirasjon så det holdt iallefall!
Men the ass e vel den som e jibberkongen på telemark!
Forresten lerkeskogen og hotell "farmen" kaller.. forresten torky: posten-pannebåndet ditt matcher helsetrøya perfekt!!

Les mitt innlegg lenger opp med samme heading og se disse linkene...

http://www.tvnorge.no/programmer/71nord/2004/deltakere/1069673

http://www.bigtrix.com/modules.php?name=News&file=article&sid=422

I rest my case.

Sjalusi skaper mye friksjon på disse sidene. Om gutta i bigtrix kjører stort på fjellet eller ikke har ikke noe å si for kjøringen din. Du vil heller ikke bli noe flinkere til å gunne ned fjellsider av å prate crap om andre. Om det tas litt bilder av Torky på fjellet er det vel bare smud for han... Geeeeeeezuz skjerp dere, KIDS !!!
PS: disser dere folk kan dere bruke fult navn.

Å være PR kåt er bra for den som er PR kåt for da blir den personen glad hvis noen skriver om han i avisa, ukebalder, tv osv. Det er hans greie. Hvis denne personen liker å være mye omtalt, kjent av mange, eller bare snakka om-->slik som på dette INNSTINNIHELVETTES forumet har han oppnådd målet. Det ser jo ut til at en del folk er innom dette forumet. Poenget mitt er at; Det å være PR kåt er kjempeflott hvis man ønsker det. Det går ikke utover noen andre, og man opplever en selvrealisering ved å bli lik/ikke likt, gjenkjent, snakket om osv. Det er ikke opp til andre å bedømme folk som fortrinnsvis er PR kåte på dette forumet. Man kan ikke slenge dritt til andre når man undertegner svaret med et eller annet "snow-dude", "jibbe-gutt", "coll mothafocka" eller "sønnavabrahamfødtbakenstein". Til dere som er så sjalu på Torkel og de andre, møt opp på torget i Tromsø lørdag den 18. september. Da kan vi snakke om det, og hvorfor det plager dere så inni helvette. Alle som kaller seg jibbe-boy eller snø-gud i dette forumet bør ikke ha noe problemer med jante-lov og slik, skulle man tro. Jeg vil herved påstå at du tror du er noe når du skryter av hvilken hjelm du har, dikter opp sesonger i alpene, ljuger på deg triks eller rett og slett holder folk for narr. Kanskje de "tøffeste" gutta på forumet egentlig ikke er noe annet enn idioter som står på ski for det er en mote-ting. Det å sægge med olabuksa di som du fikk av mor di i julegave, behøver nødvendigvis IKKE å bety at du er kul eller har ski/snow som hobby - men at du bare later som. Du er en poser, idiot, wannabe etc. De som kan si at gutta i Big Trix er wannabe må være gærne. Det er haugevis av kids som ser opp til dem, og sikkert haugevis av oss littegranne eldre også. Ikke bare for at de er hyggelige, morsomme, kreative og har drag på damene - men for at de virkelig elsker det de holder på med såpass høyt at de dedikerer livet sitt til skisporten. De er ekte skibomser, hvis vi skal bruke det uttrykket. Man blir ikke nødvendigvis PR kåt av slik, men man blir jo lett gjenkjent når man reiser såpass mye rundt. At en av de er med på 71 grader nord, gjør jo bare det at mange flere av dere idioter kommer til å se på 71 grader nord i håp om at han skal drite seg f.eks. Da har dere i bunn og grunn tapt. Tror dere virkelig at de har laget www.bigtrix.com for at dere skal komme her og si at de er PR kåte? Jeg synes dere er så forbanna kort-tenkte og nedsnødde at jeg får vondt av det.

Husk avtalen vår den 18. da!

Ha ha ha! sitter å ser på denna Loon på TVN nå! he cracks me up!

morsom kar gitt. hehehe. "Nå er jeg så sulten at jeg kunne spist et helt fotballlag fra Drammen" eller.no sånt.

morro morro

Blir litt for kult når man ikke skjønner hvem folk er på hjemmesida til big trix, da folk kun skriver ghettoneger kallenavn?

 
Annonse
Annonse
Annonse