Diverse unødvendig drittprat.

Har lest en del innlegg om dette temaet i det siste og jeg må vel si meg ening med flertallet. Har blitt ganske lei av innlegg som er lagt inn bare for å få poeng eller lage kvalm. Jeg må nok sammtidig innrømme at jeg er en av de som har lagt ut noen av disse innleggene, men i det siste ser det ut som om de fleste innlegg bare er laget for å få poeng. dette gjelder spessiellt innleggene som er lagt under "jibbing"

Kjenner virkelig at d stikker i hjerterota! Neida, er vell bare bra at folk selv ser at d de gjør er feil..smile

Er helt enig i at innlegg som er laget kun med den heniskt å samle poeng er irriterende og noe de fleste her ikke ønsker. Når d er sagt så er d jo også et dilemma at vi vil ha et så aktivt forum som mulig, samtidig som vi vil ha null spam. Jeg tror rett og slett vi må nøye oss med den gyldne middelvei her, og leve med en kombinasjon..

(Håper ikke du laget dette innlegget for å sanke poeng...)


Wæææt!

Kanskje man bare skal ta bort poeng for start av tråder og svar av foruminnlegg og beholde dem for artikler, guider, bilderserier, og tester.

Da blir det kanskje litt mer meningsfullt.

er det mulig å være så infernalsk opphengt i småtteri? gå på www.tacky.no og på skate eller snow messageboard,,, der kan de SPAMME ja...

Joda Mr.T, det er jo lov å håpe ;P

Joda Mr.T, det er jo lov å håpe ;P

på sammen måte som du legger ut to like innlegg tor barstad...

 
Annonse
Annonse
Annonse