Dette er faen

meg det værste.
Jeg var å skulle hoppe i kollen i helgen og da måtte jeg betale 30 kr pr hopp til han duden som sto der. Det finns jo ikke et ski trekk engang. hva faen går disse kr til da?
Alle de andre åra jeg har vært der å hoppa så har det vært gratis, nå skal dem faen meg vri kr ut av alt....

pokker heller!!!

There is no such thing as a free lunch... Ingenting kjem gratis, vettu. Vær glad du har et sted å hoppe, du. Og så får du heller jobbe litt ekstra for å skaffe deg nok grunker. Det koster å være hip, faen heller, Porschen min må på verksted i dag for å få boosta opp turbotrykket, ble nesten frakjørt av en lambi i går. Sånt kan vi ikke ha noe av!

Penger for å hoppe, sykt! Med tanke på at det er mest skoleungdom som bruker anlegget så er dette en uting, samle dere og gjør noe med det, dette ødelegger gleden!!

Hva skjer med vannhoppinga? Når er det "åpent", før kunne man jo bare hoppe i vei når som helst. Når er det "opptatt" med trening der osv...? Hadde vært ålreit med litt info før man drar ivei liksom!

Er ikke noe nytt at man må betale.....i fjor betalte men 100kr for hele sesongen...Var snakk om å betale litt mere i år,men ikke noen skrekk sum.Men å betale pr hopp er uaktuelt! Faen er du er en del ganger i sommer kan du lett komme opp i over 3000 penger for å hoppe....Er jo ikke noe stress å få over 100 hopp der før sesongen er over....
Uaktuelt!

Dette er det som skjer når, den store stygge ulven kommer for å være med på morroa, organisert idrett heter det og hører ikke hjemme annet sted en på fotballbanen...

hvis dette er sant er d jo syykt!

at de tar litt penger er jo ok, tidligere har det vært 100,- sesongen, som nevnt over her. litt mer er jo ok også, det er jo tross alt noen som rigger opp/ned, oppbevarer over vinteren og vedlikeholder!

MEN: 30 dingser pr hopp er jo lattiss!! mest sannsynlig ble du loppet av en smarting der oppe, kido!

kontakt skiforbundet eller kollenvennenne eller hva f.. de kaller seg. dette bør det jo klares opp i, og til deres egen interesse opplyses om her inne!

Det er helt feil at det koster penger pr. dag, sesong eller hopp for å benytte anlegget. Har du blitt bedt om å betale for dette, må du/dere ta kontakt med meg. Jeg var selv å låste opp og igjen anlegget lørdag og da var det fri bruk mellom 12-14. Anlegget har imidlertid driftsutgifter og hittil er disse dekket/forskudtert av foreldre med tilknytning til Heming Adrenalin. På dugnadene i våres var det også de samme som gikk igjen, så det har vært snakk om å innføre en avgift for bruk av anlegget, men da på klubbnivå. At brukere skal ha en tilhørighet til klubb før de kan benytte anlegget er også viktig ut i fra hensynet til sikkerhet. Vannhoppene er en "farlig installasjon" og kan derfor ikke være åpne for alle. Det regner jeg med det er bred enighet om.
Derfor vil jeg be om at de klubber som ønsker å benytte anlegget sender meg en e-post.
Til slutt gjentar jeg:
INGEN HAR RETT TIL PRIVAT Å KREVE INN PENGER FOR BRUKEN! Si i fra om du utsettes for dette.

Vi hoppet der i fjor mot å betale en avgift på 100kr til Stevje....snakket både med Han og eivind Gjeraker og de sier d vil bli en sum i år også...Men den er ikke fastatt...Så skal man stole på deg eller de to som jeg vet her jobbet med hoppet en god stund....
Dugnaden er det kanskje ikke så rart at det var få mennesker der....fikk selv mailen fra dere om dugnad kveldne før og det er litt sent å sende ut den et døgn før...Man har ofte planer i helgene....

som faen...... Kr for å hoppe der....fy faen.

Det er rått hvor vi ski folket skal ribbes for kr.

da jeg skulle hoppe i kollen for tredje gang i fjor var renna plutselig stengt, på en søndag?? når er det hoppet kan benyttes a?

da jeg skulle hoppe i kollen for tredje gang i fjor var renna plutselig stengt, på en søndag?? når er det hoppet kan benyttes a?

 
Annonse
Annonse
Annonse