Det snør det snør, tiddelibomm..

Heisann.. Her på Leira (liten plass like ved Fagernes i Valdres) snør det smile Er det noen andre plasser i norge at kong vinter viser seg frem?

Kan dette vere starten på ein tidlig sesong..?grin
...Håper detwink

Hamar... ARG!!

Har allerede hatt eit par preseason railsesh xD
skal kjøyre ein i måro og grin

Nokon som veit om nedbøren som kjem innover vest Norge i desse dagar kjem som snø i Røldal? Har holde meg oppdatert på vermeldinga den siste veka og etter den å bedømma så skal det ha snøa litt der og det skal fortsetta å snø.. Er det nokon som kan bekrefte om det er kvitt i toppane?smile

[SOGNDAL - HODLEKVE

twisted

Mandag kveld snødde det nok til at terrenget ble hvitt, og ikke brun-grått slik det var. I tillegg er det etter hvert rikelige hauger under snøkanonene. Og det er meldt mer snø i uka som kommer.

Her har det kommet 10 cm og det fortsetter å lave ned - jippiiiii cool

Hvitt nede i Røldal i dag, et par cm i bunn av skisenteret, mer oppe. Gjetter på ca 20 cm på toppen.

minus grader og ser kvitt ut på webcam...er meldt minus og snø der hele uken.....blir vel 2m til nyttårshelgen...

Sitat Pelle:
Hvitt nede i Røldal i dag, et par cm i bunn av skisenteret, mer oppe. Gjetter på ca 20 cm på toppen.

 

Har du vært oppe på Haukelifjell i det siste? Ligger det noe såle igjen fra forrige sesong? Regner med at det er mer snø der oppe. Vurderer mulighetene til sesongstart i området rundt Haukelitunnellen til helga... Ka du trur?

Sitat pete:
Ligger det noe såle igjen fra forrige sesong? Regner med at det er mer snø der oppe. Vurderer mulighetene til sesongstart i området rundt Haukelitunnellen til helga... Ka du trur?

 

Noen steder ligger det litt, oppe i Middyr mot Stavsnuten. Er meldt 40 cm snø over 1000 meter neste to døgn, og kuldegrader og sol i helga. Blir bra det! Mer nedbør vest for Dyrskar. Snør som bare rakkern nå...

her i bergen snødde det litt i natt. Det snødde litt mens jeg var på skolen ogsmile


mvh Anders

Narvik har litt snø nå,og det er til og med relativt kjølig.

snør som bare fa''smile

Så bra at det snør dagrin Her har en del av snøen smelta dasad

Nordvestlig kuling og kaldt og nedbør i flere dager, det betyr seriøs dumping på sunnmøre, stor fare for at bjorli åpner først i år.

er kommet ca 3 cm snø på ÅL!!!

Det har lagt seg et nusselig lag med snø her i tr.heimen

NÅ TROR JEG SERIØST SOGNDAL OG HODLEKVE LEDER OM MEST SNØ!! 30 CM PUDDER I HAGEN OG SIKKERT OVER 50-60 CM I HODLEKVE DET LOKALE SKITREKKET! JAAA

snødde her i bergen noen timer i går, og ulriken var fin og hvit...nå er det imidlertid blitt til regn igjen...som vanlig..får håpe all nedbøren dumper i hvit form på fjellet!

Hey. Her i Skaveldbygda. (en liten plass over Leira,like ved Fagernes i Valdres) har det nå begynt å snø igjen. Det ligger ikke så hvit gull her enda, men veldig mye er på vei... Bedre forhold enn på Leira Josse...

Håper uansett på kanonvinter i år fra nå til april. wink

 
Annonse
Annonse
Annonse