Det å spå i glasskula...

...bare så det er sagt, den glasskula skulle jeg gjerne kitta langt avgårde. Nå må snøen komme! Vi snakker her om været! Vinterværet. Dette fenomenet som opptar hver en nordmann fra vi står opp til vi legger oss. Et fenomen som har sin eksistens fra tidenes morgen i dette univers. Noen ganger varmt, andre ganger kaldt. Snø, regn, sol, haggel, vind og mye annet faenskap. Ja til og med makrellskyer, lavtrykket "loke", stormen "Rita", "Trym", uværet "Wilma" og "Gilbert". Herregud, kan ikke disse metereologene komme til poenget! Kan ikke snøen "Cindy" eller "Kristine" - ja, hvorfor ikke snøen "Caroline" lave ned over våre sjeler. NÅ!

en av de mest sannsynlig grunnene til at det blir varmere vær og mildere vintre, er på grunn av klimagass-utslipp som vi har skyld i selv. det hadde sannsynligvis ligget mye snø her nå, hadde det ikke vært for de jævla klimagassene som tar knekken på vinteren, sakte men sikkert. eneste langsiktige løsning er å få slutt på utslipp og denslags shit, og det sier seg selv ikke er mulig. støtte naturvern er det minste man kan gjøre.......


bergenitch

...det er helt sant, hørte det på nyhetene i går. Polene smelter og verdenshavet stiger. Dette lover ikke bra. Men vi får trøste oss i mellomtiden med at det har kommet litt snø ihvertfall.

Hvilket navn skal vi gi det hvite gull i år? Jenny, Kine-Beate eller Kristine?

Snøen må jo få et navn, på lik linje med de andre naturfenomene.

turid-laila?

!!!!!!!: http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/12/01/450958.html

kanskje det blir paradise oppi her istedenfor! smile
tenk dere det, mye nedbør og kaldt vær.......


bergenitch

Benni BIG!

 
Annonse
Annonse
Annonse