Den umuligeferien? Ski og bade muligheter?

Driver og kikker etter mulige turer til sommeren. Men familien vil ligge og sleike sol på strender/klipper mens jeg har mest lyst til og stå på ski.
Så da lurer jeg på om det er noen som har noen tips om hvor man burde dra?
Tenker på land som Frankrike og Italia, men er åpen for forslag

Dra til Folgefonna smile Kanksje ikke det største skianlegget, men fint til begge deler hvertfall smile

Takk for tipset.
Vært der, men familien vil ha syden vær (som så mange andre nordmenn). Så er ikke akkurat det jeg er på jakt etter.

Dubai har jo innendørs skianlegg da smile Hehe.

MALAGA / Almeira området. Der kan du slikke sol både på strender, samt stå på ski i Sierra Nevada. Samt oppleve fantastiske Granada. Spanjolene er og mer gjestfrie enn Italienere (etter hva jeg har opplevd)

God Tur smile

Hva med Nice i Frankrike?
Mener det skal være noen skianlegg der som har åpent på vår/sommer/høsten smile

Ta en titt på Zell am see. Riktignok ferskvann, men stor innsjø med strender og masse bade liv. En kjapp busstur unna finner du kaprun med isbre og sommerskikjøring. Var der for en del år siden og kombinerte strand og snø. Kjørte fram til litt etter lunsj og så bussen rett på stranda med brettet under armen og speedo i sekken. Fungerte flott.

Las Lenas i Chile skal være bra....veldig bra offpiste, og bra vær.

du kan jo la familien slippe deg av i breuil-cervinia (i italia, ved matterhorn) mens de suser videre til rivieraen (vest for genova) som er et par timers kjøring videre sørover. cervinia er sommeråpent med greit anlegg for kjøring på isbre men har også bra med muligheter for å løpe opp på noen 4000m-topper om du vil...

Valdisere i Frankrike!

Da har jeg klart og snakke fornuft inn i familien og det bli satt av ca en uke til ski kjøring, helst i Østerrike da det passer best med ruten vår.
Så hvilket sted er da best og besøke?
Vil veldig gjerne ha fin park, er at Hintertux stedet og dra eller har dere andre forslag?

Saalbach

jeg vil annbefale deg å dra til new zealand, der har du store muligheter for skikjøring,mest frikjørnig og litt park. store fjell og fantastisklandskap.. og på den andre siden aav øya er det surfe muligheter og varme.. strand og hele pakken... men det er en ganske lang tur da , og det akn være litt dyrt og dra med hele familien.

Ofe

Sitat EvNorth:
MALAGA / Almeira området. Der kan du slikke sol både på strender, samt stå på ski i Sierra Nevada. Samt oppleve fantastiske Granada. Spanjolene er og mer gjestfrie enn Italienere (etter hva jeg har opplevd)
God Tur smile

Er ikke åpent på sommeren sjøh. Siste helg denne sesongen var vel litt ut i mai. Sesong som i Norge ca.

NEW ZEALAND (Y)!

 
Annonse
Annonse
Annonse