Davos, Andermatt, Disentis, Flims/laax etc.

Heisann! Noen som er i alpene nå, eller nettopp kommet tilbake som kan si noe om føreforholdene, og hvordan basen er. Det gjelder de fleste steder fra Verbier i vest til Zillertal i øst. Men aller mest i det sentrale/østlige Sveits. Og ja jeg abonerer på SNF, og sjekker daglige værmeldinger og vært inne på snoweye for å sjekke webkamera. Men det gir ikke samme informasjon som en som har vært der. Veldig bra at det dukker opp reiseskildringer sånn som den i dag fra Andermatt og den fra Zermatt tildligere i helga.

Det skal komme nedbør i helga (muligens en del), først som regn (lørdag), så over til snø og kaldere. Drar på lørdag, så jeg er takknemlig hvis noen kan bidra til å gjøre valget enda enklere.

PS! Kanskje vi skulle starte en tråd, som følges hele vintern, hvor vi kan beskrive forholdene der vi er, evt der vi har vært, sånn relativ nær i tid ? Eller vil folk helst ha løssnøen for seg selv hehe.

Hei!

Vil være i dette området fra 26.januar til og med 28. januar. Er også spent på hvordan forholdene vil utvikle seg. Fikk rapport fra Davos i går om dårlige forhold for årstiden.

Har skrevet noe mer info til deg i din gjestebok.

 
Annonse
Annonse
Annonse