Daglig leder i Narvik skianlegg

Nå utlyses stillingen som daglig leder i Narvikfjellet AS. Er det noen her ute som ser på seg selv som kvalifisert til et slikt oppdrag. Vi skikjørere i Narvik ønsker å få en person i stillingen som ser mulighetene for å utvikle det potensiale som ligger i fjellet.

Les mere: Daglig leder Narvikfjellet AS

Endelig en ny styrer, jippi.........
Kanskje endelig det blir orden på fjellet, gleder meg til å se utviklingen i fjellet etter byttet..........

PS: NY STYRER, DU MÅ SATSE PARK! PARKEN I NARVIK ER DRIIIIIT KJEDELIG! SKIKKELIG PARKE BETYR SUKSESS FOR FJELLET OG STYRET............

Håper de klarer å få inn en med litt peiling.
Noen tips til den kommende lederen for Narvikfjellet....
- Start gondolen allerede i jula
- Stolheisen når lyset tillater det, om så 2 timer om dagen
- Sats på utbygging av park og lekeområde for alle aldresgrupper. En viktig poeng her er at det blir vedlikehold hver dag. La flere bruke maskinene...
- Ikke la NSK dure frem som dem vil
- Når dere trakker bakkene, lag stuegolv ikke potetåker...

Jeg ser frem til en ny styreleder som tar tak i problemene som er i dag. Et lite tips; se til andre anlegg og hvordan de satser på park og lek. Offpist mulighetene og en park i verdensklasse vil gjøre Narvik til et av europas beste anlegg. Og det vil trekke folk. Til dere som ikke er fra Narvik. Vil dere komme til Narvik hvis de satser slik?
Lykke til!!!

Hehe, seff! Æ kommer nu uansett... Ekje akkurat stuggbratt i Sollia (Harstad)...

Jeg oppfordrer herved stammens (antatt) eldste - nemlig den gamle, grå, ærverdige pudder-skinnfellen Powderdog til å søke.

Men må nok beklage at forskjellig ansvarsforhold holder meg fast i hovedstaden. Men det hadde jo vært en drøm....kanskje jeg skal ta det opp i familierådsmøte??? Men tror nok at jeg dessverre har bedre greie på skikjøring enn heiskjøring..smile

hmm

Du burde kanskje høre med de gamle "veteranene" i freeride klubben i Narvik, som f.k.s. Ronny Dhal.......??? Han er en kar jeg tror kunne ha ordna det der...

Regnskapet til Narvik skisenter (som det gamle het) var en katastrofe. Fant så ut at det startes opp nytt: http://www.fremover.no/leder/leserinnlegg/article898155.ece .Ser bra ut. Men så spørs det da, om turister fra utlandet vil ta turen dit. Skisenteret er helt avhengig av turisme, hvis det ikke skal overleve på dugnadsånd. Jeg ønsker Narvikfjellet AS lykke til. Og skulle de ha behov for litt "starthjelp", er det bare å etterlyse det på ff-forumet. Vi kommer! (ikke sant ?) Atter en gang: LYKKE TIL!

Helt eni i den dær siste innlægge.

Neste år begynner de på en plan for å utvikle bakken! Da blir det forhåpentlig forbedring av den såkalte ""parken""!
Hvis det hadde blitt laget en virkelig bra park og med de off-piste mulighetene her så ville Narvik blitt ett av Norges beste skianlegg, tvert!

yeah...

Tenk for en plass Narvik vil bli hvis de får en park som det står respekt av. Da blir det helt klart et anlegg i vedenstoppen.

- Off pist mulighetene i forbindelse med heis er det ingen i Skandinavia som kan måle seg med.
- I området rundt Narvik ligger det nok av fjell å gå på hvis man ønsker
- Riksgransen ligger kun en 45 min. kjøretur unna.
- Lofoten og Lyngen ligger en kort dagstur avgårde.

En park i verdensklasse ville helt klart gjort Narvikfjellet til et perfekt anlegg. Når pudderet uteblir kunne jeg leket meg i parken. Det ville blitt perfekt.

-

Park eller ikke park, mye kan gjøres bedre i Narvik, men det finnes knapt noe skianlegg i skandinavia med bedre utgangspunkt, og det må jo være det som gjør dette til en kul jobb for riktig mann.

ommer nu til å kjøre i Narvik så lenge æ lev, men en ny park hadde vært FETT!

 
Annonse
Annonse
Annonse