Courmayeur

Noen som har vært her før og eventuelt har erfaringer de har lyst til å dele? Kjøring? Uteliv? Skal selv dit en tur til vinteren.

når du får overtalt Localsa til å slippe deg opp på øverste heisen (de slipper ikke opp turister) Cruiser du... lang nedkjøring rundt fjellet, noen kule små bowls osv.

Hvis ikke kan du dra ned et pyramideformet snøfelt fra den nest øverste heisen, ned mot skogen (du skjønner når du er der...)

Byen er full av klysete italienere, men spriten er billig og GROLLA is ROCK N ROLLA

Bra på dager du står opp sent, da Italienere ikke beveger seg av Groomen. Du er ansvarlig for alle ulykker forstår du.
inkl personlig ansvarlig for skred.

Ikke så langt fra Chammo. du kommer deg over Fra Hellebronner siden av Mer du Glace, ellers er det jo alltids tunnellen... Kos deg

Jeg har tilbragt en hel del tid i traktene rundt Courmayour. Kjempe sted, med kul by, masse bra restauranter, få bumser, og alment trivelig skikjøring. Det er ganske lett å finne fete steder på fjellet, men snakk med skipolitiet, og bli litt kompis med dem. Du er, som nevnt over, veldig ansvarlig for alt du foretar deg!!!! Bruk også muligheten til å sjekke ut Hellbronner heisen. Men for guds skyld: Drit i Valle Blanche og Chamonix!

Go`tur.

Fantastisk sted, særlig etter snøfall... Var der en del forrige vinter, og jeg synes i hvertfall det slår Chamonix (med mindre Aguillene er åpen da). Men som sagt, snakk en del med skipolitiet som prøver å advare deg mot eventuelle skredfarer. Ta den lille gondolen helt til topps, og kos deg nedover fjellsidensmile Ett tips som vi bommet på der en gang: hvis det er sent på dagen bør du holde deg til høyre for rennene, da det er laaangt å komme seg til bunnen igjen etter at heisene har sluttet å gå. Resultatet blir å vandre i dypsnø langs rennene, og det var ikke spesielt givende. Ta med kart! God tur!

genialt.... ligger jo et fjell fra chamonix noe som gjør at det ofte befinner seg flere pudderkjørere på andre siden av det fjellet.... fy faen så gøy det er fra toppen!

snøsikkert som få steder...

 
Annonse
Annonse
Annonse