Champoluc

Noen som har vært der? Hvordan var det?
Mulig å kjøpe ski i området? Prisforskjeller Italia vs. Norge egentlig?

Vært der,bra plass. Liker du svensker er det en fordel....Skal du kjøre i Monterosa, kan du også bo i Gressoney eller Alagna. Men det virker som Alagna har tatt helt av i vinter.Mye folk,og pratmakere som flæsher utstyr.Menmen,noen liker der også.
Burde ta deg en tur dit uansett,er det snø-så er det ett av de beste stedene i Alpene.Finnes en guidebok for turer i området visstnok, en bok over steder å kjøre der litt kjennskap til veivalg er nødvendig. Spør deg frem! God tur dasmile

væer der to ganger, og skal nedover i vinter også. veldig bra offpistemuligheter. italienerene er ikke så glad i å stå utenforløypa. de vil heller sitte å drikke små kopper med kaffe og skryte av hverandres designersolbriller, så det er bare å ta for seg. alagna er helt utrolig, men det er vanskelig å finne fram. så og si nix preppa bakker. lei en guide, eller hør med noen av sesongerne. de tar deg sikkert med rundt, hvis du klarer å følge dem sånn nogenlunde.

men er du ute etter afterski, bør du dra et annet sted, for den finnes ikke i champo

www.alpemannskolen.no

Takker!

Lurer på om jeg bør vente med å kjøpe ski til jeg kommer dit. Blir enten å kjøpe det man vil her eller være usikker på hva man får nede i Champ. for lavere pris.

for å kjøpe av utleiebutikkene der nede
kjøpe et par moster i fjor 3000,- m binding
helt supert

 
Annonse
Annonse
Annonse