Chamonix - Overnatting

Skal til Chamonix fra 8. til 13. januar 2009.
Sliter med å finne overnatting. I hvertfall til en overkommelig pris.
Var der i fjor og da var det ikke noe problem å finne. Da bestilte vi via hotels.com, men i år virker det nesten kul umulig å finne noe.

Noen som har noen gode tips?

Sosialt og billig..

Takk for svar!

Litt lite informasjon på hjemmesiden.
Kan du beskrive hvordan det er der?

Tror jeg betalte 12 Euro natta i vinter.Du sover på 4 til 8 mannsrom.Spisesal hvor du kan lage egen mat.Hvis du ser etter hotellstandard bør du se andre steder..
Et lignende alternativ er vagabond, men det er noe dyrere.www.gitevagabond.com.

Lykke til!

PS. Er det veldig risikabelt å stikke til Chamonix i romjula uten å ha reservert en plass et sted, eller går det alltids an å finne noe? (Vi har ikke lyst til å reservere, i tilfelle det er lite snø der og mer aktuelt å dra et annet sted..)

Det kryr jo av overnattingssteder i Chamonix og i umiddelbar nærhet.
På den annen side så tror jeg romjula/nyttår regnes for å være toppen av høysesongen der nede.

Akkurat romjulen er den uka i vintersesongen du har minst sjanse på å bare dukke opp i alpeby og satse på å finne (overkommelig) overnatting. Den absolutte høysesong. Dette gjelder særlig i Chamonix. Det er rett og slett helt fullt. Over alt. Har blitt værre de siste åra. Å bare komme ned å sjanse på å finne en plass å bo kan bli dyrt og/eller kaldt og ubehagelig. Om du ikke kjenner noen som du til nøds kan kræsje på sofaen hos eller har en bil du kan sove i ville jeg ikke gjort det.

OK, takk for tipsene, da får vi bare bestemme oss snarest wink

 
Annonse
Annonse
Annonse