Chamonix

Tenker meg til chamonix og trenger info om billig og bra boplass. Noen som har peiling? Vil heller kjøpe ny fjøl til fordel for å bruke massevis av tusenlapper på å bo på dyre hoteller.

Er noen ok herberger (hostel, gite e.l.), husker ikke hva de heter, men det ligger hvertfall to bra i/nær sentrum. Bestill deg et par netter her, så ordner du resten der nede fra. Henger lapper på hangoutene til sesong-folket om leiligheter hvis du skal være lenge. Hvis ikke, bo på et av herbergene. Er sikkert billigere i Lez Praz. I Argentiere vet jeg ikke. Herbergene koster gjerne 12-13 euro natta. Sjekk litt på nettet, så finner du. Kan sikkert hjelpe deg, hvis du ikke finner frem selv. Som du selv sa, ikke bruk spenna på hoteller, som er dårlige likevel.

Vagabond, tror jeg ett heter, endel amerikanere der i sommerhalvåret mener jeg å huske, men det er vel greit nok. kostet 10 euro i 2002, men har vel steget. Ikke sikkert stedet ligger der lengre en gang. Sentrumsnært er det hvertfall. Gå gjennom gata Snell ligger i og følg på ca 200 meter. omtrent.

Vagabond ligger der fortsatt. Slitent, men helt greit, tror det var 12 euro natten i mai i år. Øl til 1,50 der!

gleder meg allerede :P

 
Annonse
Annonse
Annonse