Canon EOS 350D

Noen som har noen erfaringer med dette kameraet??

Jeg har snart erfaringer med 350D.

Men du finner mange bruker rapporter på f.eks komplett.no

Det er ett bra kamera, men hvis det skal brukes til sport vil jeg anbefale å kjøpe Canon EOS 20D eller 30D (hvis du har ett litt høyere budsjett) . Da disse er litt raskere på serieopptak.


NMN

Har veldig gode erfaringer med 350D. Har snart brukt det i et år, og brukt det i alle anledninger. Funker like bra i fjellet midtvinters med minus 20 (bortsett fra batteritiden som blir vesentlig kortere på grunn av kulden, men det gjelder vel de fleste kameraer?), som i familiebesøket i stuen. Funker fint til sport og action, og serieopptaket er mer en godt nok, i hvert fall for meg.
Ville heller kjøpt en relativt billig 305D, i steden for en 20D eller 30D som er dyrere, større og tyngre, og heller brukt pengene og vekten på feitere optikk og annet stæsj.

Lykke til med fotografering uansett hva du måtte ende opp med!

....men så var det objektivet som følger med, tror det er 18-55mm! har ikke hørt så veldig mye bra om det, men fungerer det for en nybegynner??

Joda, det er vel det objektivet Canon selger mest av.
Når det er sagt er det vel også ett av de minst brae objektivene.
Eneste grunnen til at det blir solgt mange av dem er at de er såpass billige å produsere at man kan selge dem lett ilag med kamerahuset.
Men ja, det er brukbart for nybegynnere.


NMN

alle bildene du finner på linken under er tatt med kitlinsa:
http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=185522

Så helt bak mål er den ikke smile

M.F

EOS 350D er eit godt kamera bortsett fra at dispalyet er ovenfor skjermen og ikkje oppå kamaraet. Ellers så er det eit kamera med masse tøffe funksjonar...litt dårlig zoom, med det objektivet som følger med som standard

Fikk det idag, testet det en del og er godt fornøyd.

Jeg har med objektivene:
Canon EF 24-85mm f/3,5-4,5 USM
Sigma 70-300mm 4-5,6 APO DG macro


NMN
 
Annonse
Annonse
Annonse