Canada vs Japan

GKS

Jeg skal på en skitur de 3 første ukene i mars, enten Canada eller Japan. Noen som har peil hvor det er best og reise på denne tiden(mars) av året? Takker for all hjelp(linker) jeg kan få.
Glenn

Hvis det er pudder du er ute etter vil jeg tro at Canada er det beste (av Canada og Japan) på den tiden av året. For i Japan har jeg lest at det er påskesnø i mars.

http://www.welovesnow.com/eng/japan-ski-FAQs.html#how-long-is-the-japan-ski-season


hivorm

kan Bli påsketendenser i slutten av feb allerede. Stabilt som fy i januar. Har for øvrig skrevet en reiseblogg fra Niseko her: http://tommymultisport.vgb.no/2010/02/03/hvorfor-japan-pa-ski-for-der-er-verdens-beste-skisted/

Jakson Hole har forøvrig 4 meter allerede, el ninjo gjør sesongen i canada. God tur


TommyMultisport

Heisan

Har ikke vært i Japan, men hadde 10 dager i Canada ifjor i månedsskiftet februar/mars. Typisk nok var fjorårssesongen tidenes tørreste så for meg ble Canada turen preget av endeløs bilkjøring i kombinasjon med kulekjøring i bakkene. Vi planla å være mest i nærheten av Calgary (Kicking Horse, Revelstoke ol), men endte med å dra til Whistler i ren desperasjon. Der fikk vi èn dag med ca 15-20 cm pudder med catskiing. Kult nok det, men ikke akkurat det man ser for seg når man drar til Canada.

Det JEG kommer til å gjøre neste gang: Booke fri fra jobben en gitt periode. 3-4 dager før avreise så sjekker jeg snow-forecast.com og drar dit de melder mest snø. Muligens du har funnet noen kjempebillige biletter, men ifjor fant jeg ut at jeg sparte 400,- på å kjøpe biletten i oktober fremfor 4 dager før avreise. Mens vi var i Canada dumpet det i Utah (samme pris på flybilett), men det var på slutten av turen så da hadde vi ikke tid. Når jeg var i Canada så var det f... meg mer nysnø på Stranda enn i Canada. wink Ja, det gjør fortsatt vondt...

GKS

Takker for svar folkenssmile Ja kanskje jeg skulle ventet og sett hvor det blir snø.. Eneste som er verre enn og reise til en plass det ikke er snø, er og sitte hjemme og ikke få flybilletter til der det er snø.. vanskelig dette altså.

 
Annonse
Annonse
Annonse