Canada vinteren 2010 - planlegging

Jeg har nå endelig bestemt meg for å realisere drømmen om å være ett halvt år i Canada. Avreise januar 2010.

Trenger hjelp til planlegging av denne turen. Først og fremst i forhold til bosted. Per dags dato er Fernie og Revelstoke mest aktuelt, da jeg tror det blir litt vanskelig å finne plass å bo i Whistler (OL).

I den forbindelse håper jeg så mange av dere kan hjelpe med med nyttige råd og tips. Tips og råd mottas også med takk per e-post: christian.h.nordahl@gmail.com

hei.
tenker å ha en sessong i canada (helst fernie) eg og, men har ingen å reise med. og lurte på om du/dere har fylt opp leilighet ell hus?

Foreløpig reiser jeg alene, og har heller ikke kommet så langt i planleggingen at leilighet er ordnet. Likesinnede pudderhunder er derfor hjertlig velkommen til å joine.

Har i utgangspunktet tenkt meg til Revelstoke, men Fernie kan også være et alternativ.

lhadron: jeg flytter til Canada i juni og skal være der 1år. blir vel boende nærme whistler tenker jeg. ta gjerne kontakt på FF-mail

Var der i mars i år, se bloggen

http://tommymultisport.vgb.no/


TommyMultisport

Husk at det er OL og kaos fra januar til mars 2009 i Canada

Det er nok mange som kommer til å besøke Whistler pga OL hysteri. Men uansett er tankegangen "å fylle opp et hus" veldig bra. Absolutt det enkleste. Er dere 4-5 stk kan dere fort få god bostandard til en bra pris iom at dere da kan gå sammen å leie et helt hus et sted.

Hei hadde tenkt meg over i samme periode og med revelstoke som utgangspunkt. Reiser også foreløbig aleine så nokon å dele hus/rom med er av stor interesse.

Sitat A.B.Amble:
Det er nok mange som kommer til å besøke Whistler pga OL hysteri. Men uansett er tankegangen "å fylle opp et hus" veldig bra. Absolutt det enkleste. Er dere 4-5 stk kan dere fort få god bostandard til en bra pris iom at dere da kan gå sammen å leie et helt hus et sted.

 

...og hvis dere framleier et hus eller noen rom til norske journalister akkurat under OL, og stikker til et annet sted akkurat de to ukene, kan dere bli rike smile
Da det var OL i Torino leide vi ut et lite rom i leiligheten vår til en journalist fra Sunnmørsposten. Han tilbød 10.000kr for 9 netter - selv om han bare var innom der for å sove litt. Det var 2 timer med buss opp til fjellet for å se lokalhelten Bjarne Solbakken kjøre alpint.

Planlegger også å tilbringe hele vinteren i canada(BC). Ikke bestemt sted enda, reiser nok rundt 1 desember en gang.

Ser at det e mange likesinna menneska hersmile artig. Æ og kompisen min flytte til Whistler i Desember for å gjøre som de fleste. Cruise pudder å filme. Drive videoblogg å sånt. Vi har ikke funne nå plass å bo enda, men vil råde til å prøve å få kontakta innafor områdetsmile Vi e så heldig som har en venn som har en argentinsk venn boanes i Whstler som skal finn oss bosted. Å ha en sånn kontakt gjør jo ting veldig mye enklere!

 
Annonse
Annonse
Annonse