Canada-tur!

Vi er en gjengevenn som skal til Canada til vinteren, og lurer på om noen vet hvor det er best parker i Canada, og hvilke steder man burde holde seg unna?

Noen som vet hva sesongkort koster i Whistler eller Banff? Eller om det finnes noen pakkeløsninger. Leilighet inkluder sesongkort f.eks. Vanskelig å finne noe konkret om det på internett.

Noen som anbefaler Banff? Finnes det bedre bakker i området rundt banff som ikke har så mange turister, men fortsatt bra løyper, pudder og parker?

Setter pris på all hjelp.

Tja, Whistler og Lake Lousie (halvtime fra Bannf) pleier a ha bra parker. Er litt usikker pa hvilke andre som har, mange kanadiske skisenter har ikke park (dvs, de har "fun park" med diverse bokser o.l.) grunnet frykt for soksmal dersom folk skader seg. Jepp, dette er Amerika...

Har ikke vaert i Bannf selv, men de har visstnok et typisk kontinentalt klima (lite sno og evigvarende svake lag). De har sikkert pudderdager der ogsa, men du far flere dersom du drar videre vestover (minst til Kootenays, dvs Golden, Revvy, Fernie, osv). Golden/Fernie har bare fun park, innbiller meg at jeg har hort at Revvy skal ha i ar (vet ikke sikkert).

Sun Peaks/Apex/Big White kan kanskje vaere et alternativ, men her ma du nesten sjekke opp selv. Evnt Red Mountain dersom dere regner klipper og traer som park. Vet dessverre ikke om pakkelosning noe sted.

har vert å sett litt på forskjellige priser i forhold til dagspass og sessongkort. Siden du nevnte Banff - har jeg litt info å dele med deg. http://www.skibig3.com/banff-lake-louise/3-banff-lake-louise-ski-resorts - der banff, lake louise og sunshine village har et sessongkort ilag. Kun et lite innspill om det kunne vær aktuelt wink

 
Annonse
Annonse
Annonse