Canada neste vinter...

Grunnet en alt for urban omgangskrets med venner som kun liker å sitte på cafe i stedet for å kjøre pudder, ser jeg etter reisekamerater/veninner til Canada for en 3 månederes tid neste vinter.. Var der på to ukers ferie i fjor, og bestemte meg der og da for at å ta en sessong var noe jeg bare MÅTTE gjøre! Grunnen til at jeg er såpass tidlig ute, er at jeg stikker av til Bali i høst, og da kan litt planlegging i løpet av sommeren være aktuellt..
Ski eller brett er ett fett, så lenge du er relativt sivilisert og glad i pils...

halla.. fikk mailen din, men jeg har hatt så mye å
gjøre med siste biten på skolen pluss en jævlig rå
russebuss, så skal gi deg bedre svar snart.. snakket
med silje som også skal være med og hun var helt
med på fler i følget! Men dette snakekr vi om
senere.. hvor bor du foresten? Vi blir sinnsykt
mange som skal over nå.. kommer til å bli helt
rått!! send helst mail eller så glemmer jeg å sjekke
foruemt..
Morten RB

Dette høres fett ut. Hvor i canada har dere tenkt dere da ? Leie bobil å cruise rundt eller ett fast sted ? Dere sier neste vinter, mener dere 2004\2005 vintern eller etter det ? Regner med det er førstkommende vinter det er snakk om. Men jeg veit ikke om jeg må inn i forsvaret til sommern enda da. Må jeg det sier det seg selv at jeg ikke blir med, men hvis jeg "slipper" det blir jeg mer en gjerne med. Send meg gjerne en mail med litt info osv....

Mvh Fridtjof

Jeg skal være skiboms til neste år, men har en kontakt som sa han kunne hjelpe meg med jobb som skiguide. Men om dette ikke blir ordna så er jeg jævli klar. Avhengig av stedet dere skal. Gidder ikke å ronke i bakken. Jeg vil kjøre dyp pudder.

Vi er absolutt ikkeno bakkebomser nei.. hos oss er alle lei av at Gummiskogen og Reidarskaret i Hemsedal skrytes langt opp i skyene (selv om vi var en av dem for et par år siden), så vi tar sikte på å ha kjørt noen titalls kilometer med ensomme svinger i løpet av kommende vinter... Det blir nok ikke noe bobil. Da må sjoføren være minst 21 og det koster ca 30000 can dollar (150000,-) for en bil som kommer seg gjennom vinteren fortalte en canadisk bilutleier for noen uker siden.. men vi skal prøve å flytte på oss, ja.

når du kan kjøpe en van med madrass baki. får sikkert en helt grei en som varer ut vinteren for 5000 - 7500 cad. bare du sjekker litt rundt og kan litt om bil.

Jeg har bodd 5 år i Canada og flyttet nettopp hjem fra Vancouver. Jeg hadde selv en Dodge Dakota V8"er 2002 mod. og kjøpte den ny for 25k. En brukt en som kun skal brukes for en sesong får du, som en allerede har nevnt, for en 5-6k og en meget bra 4x4 for 10k.
Bruk denne siden: http://www.canadatrader.com/home/britishcolumbia/?fsa=Z9Z&ref=autotrader

Lokal avisen Vancouver Sun er også full av 4x4. Samt Whistler lokal avisene, sesong arbeiderene selger ofte sine billige når de drar...

 
Annonse
Annonse
Annonse