Canada\Junaiten

Hei.

Vi planlegger løst en månedstur til USA og Canada neste vinter, hvor vi skal få svingt oss i pudderet, spist pannekaker, kjøpt cowboyhatt, se litt av landet, leie diger firehjulstrekker og kjøre enda mer ski. Er det noen som kan anbefale noen nettsider, bøker eller lignende, har noen personlige erfaringer med hvor man skal dra og hvor man ikke skal dra med videre. Det blir som skrevet ca. en måned til neste vinter, så tid har vi nok av.

Reis til vancouer og cruise rundt i stor-anlegg som kjære whistler, nyt Banff og finn mange små sjarmerende pudderhull...
- greit nok, vest-kysten i USA er jo bra det også, og med en måned satt av går det jo ann å starte i Alta og kjøre seg til california og de stedene der. Slutte det hele med en Jib-galore i Mammoth, men det er dyrere! og kanskje litt mindre sjarmerede..

Det du må innom er Whistler.. må oppleves! ellers vil jeg anbefale Big White som er et sjarmerene pudderparadis med det beste pudderet!!! Det meste er bra men vil du ha mest pudder så unngå de store trekkene!! som whistler er det mye trær og vanskelig å finne åpne områder!

Enjoy

Sjekk www.telusplanet.net/~bolt/skican.html

Linker til de fleste stedene...

 
Annonse
Annonse
Annonse