Calgary - ski + studere til høsten..

Planlegger å studere på University of Calgary til høsten, men det hadde vært moro å høre om noen andre kunne tenke seg dette også? drar mest for canada og skikjøringen sin del, ikke skolen.. smile selv om det blir jo litt av en opplevelse å prøve det og

Høres ikke ut som en dum idé ;D

Ka du he tenkt å studere der ?:P
Hørtes ut som en genial plan wink

Spennende prosjekt, ville likt å hørt litt mer smile.

det kan anbefales=) var der i vårsemesteret i fjor (januar-mai). Enormt med muligheter fra calgary, masse store skisteder innen et par-tre timer kjøring (sunshine village, lake loise, fernie, kicking horse, revelstoke...) Masse toppturmuligheter også hvis du er interessert i det. Rogers pass kalles verdens beste toppturområde =)

hvis du skal stå masse på ski så anbefales det å kjøpe bil. MYE enklere å komme seg ut da, ikke alltid like gode bussmuligheter. kan få brukbar bil ned i 1000 CAD.
ta kontakt hvis du lurer på noe!

Jeg skal studere ved Thompson Rivers University i Kamloops, så da kan vi jo møtes i Nelson eller Revelstoke en bra pudderdag:P

skal studere ved University of British Columbia i Kelowna nå til høsten. Snakkes i Revelstoke!

Sitat tvaasix:
skal studere ved University of British Columbia i Kelowna nå til høsten. Snakkes i Revelstoke!

Gled deg til Kelowna! Herlig liten badeby...shorts fram til oktober! Bodde der et halvår i 2003. Jeg var der fra midtsommer til jul og fikk dermed ikke med med meg skisesongen, men du har ikke lange veien til Big White og noen turer til Whistler bør gå fint, bare å hoppe på Greyhound-bussen til Vancouver! Sjekk ut Okanagan Sun (amerikansk fotball-laget i byen) når du er der og spør en av trenerne om de husker "Weegie"...hoho...good times!

 
Annonse
Annonse
Annonse