Bytte fra tele-twins til vanlige twintips?

Jeg vurderer sterkt og bytte fra telmark twintip til alpint
twintip, er det verdt det?

Å kjøre twins med telebindinger er helt latterlig

hvorfor det? er du blitt frelst av telemark, så hvorfor konvertere til en klasse lavere!! men teletwins????

jeg er frelst av telemark, men jeg er enda mer frelst av
twintip!

bytt med en gang! endelg en som skjønner det!

Om du særiøst liker telemark så fortsett med det. Telemarkjibbere er noe av det feteste som finnes. Bare en 180 er jo sykt fett på telemark. Sjekk ut http://www.freeride.nu/content/index.php?id=254 så ser du hva jeg mener.

Sett på combiplates på skia dine, og bytt boots og bindinger etter lyst og humør!

hva er combiplates?

med twins på telemark! 99 prosent av disse hypegutta med teletwins er jo faen ikke i nærheten av å sette en 180 eller 540. ihvertfall ikke smoothe eller på ordentlige hopp. kjøpt bare fordi de tror det ser fett ut. dog respekt til de som faktisk kan jibbe på telemark

jeg klarer femførti og enåtti da...

bytte med en eneste gang, det er såå mye fetere, jeg
gjorde det samme for noen år siden....

skikkelig teit å svare at å kjøre tele med twins er latterlig. Alt for mye lavmåls fjortissvar på dette forumet. Tele med twins er kult også i løssnø, for når en cruiser ned sider får en en fin bue med snø som spruter opp bak skia, det er kult.

PS! Få nytt forum der en må registrere seg.

det er fetere med slalom selfølgelig...

Kjører selv teløemark på twins. Drar slettes ikke noen halsbrekkende triks, og lander sjelden baklengs, men at noen gidder å irritere seg over det er for meg helt uforståelig!
Skiene er gode å kjøre på, ser ingen grunn til å bytte de bare fordi noen bortskjemte-drittunger-uten-noen-reelle- bekymringer-av-noe-slag-siden-de-enten-er-hjernedøde-eller-får-alt-de-trenger-av-pappa har andre ting en skikjøring som syssel i skibakken. Å bruke tid på å erge seg over andres utstyr i bakken forsterker bare mitt inntrykk av jibbere som noen billige dildohorer som ikke dyrker skikjøring for det det er, men som dyrker det å bevare et image for enhver pris..

takker teletwin!

du virker jo fryktelig moden og reflektert! avskriver de som bruker det samme skiutstyret som deg, bare korrekt nemlig til hopp og sprett i park og backcoutry som dildohorer uten reell skientusiasme? hva er problemet ditt? det er jo heller teletwins gutta med full ortovox sekk osv i vanlige traseer som driter seg ut og evt. kan avskrives som posere. vedder på at gode jibbere generellt sett også kjører i sirkler rundt mange såkalte frikjørere i fjellsidene. og ja, jeg og flere "jibbere" har bodd hele sesonger i alpene for å gjøre det vi liker best. nemlig å stå på ski i fjellene. tenk på det din telemark-nazi, neste gang du ser noen som faktisk i tilleg til å pumpe pudder, også har tæl og skills(de du mangler) til å kunne benytte seg av twintips i en terrengpark der de hovedsakelig hører hjemme!

om du har kjøpt et par dritbra frikjøringsski som tilfeldigvis også har tupp bak? Teledaddy, InBig osv.

Er du helt blåst? ser du ikke utviklinga?? om ikke få år er det ikke å få kjøpt ski uten twintip! hvis man finner ei ski som passer perfekt til sitt bruk å den da har twintip..kan man ikke da kjøpe den? dummeste jeg har hørt!
Som noen sa, få et registrert forum slik som freeride.nu/utfor.com så slipper vi alle lavmåle fjortisene. men de vil nok forstå endag de og. håper jeg..

SEF! DET ER UTSTYRET SOM ER DET VIKTIGSTE!! IKKE OM MAN HAR DET GØY!!
duster....

Har ikke noe problem i motsetning til deg!

Sjelden har jeg lest innlegg her på friflyt som er skrevet av t-kjørere - hvor man legger ut om hvor "teite" andre er.

OFTE leser jeg slikt skrevet av såkalte "jibbere". Det jeg negativiserer er du å dine møkka-venners oppfattning av andre, og jeg fatter virkelig ikke hvordan det overhodet kan interessere noen andre enn meg selv hvilken vei jeg kjører på mine twins!! Har du noen gang prøvd å fokusere på skiglede? Du burde prøve det, ganska gøy igrunn! Hvis du er så utrolig opptatt av å se på meg når du er i bakken kan jeg ikke forstå noe annet enn at du er misunnelig?!

Sist men ikke minst; såfremt du ikke er skihopper vedder jeg hue mitt på at jeg har hoppa lenger på ski enn deg, og jeg veder mine edlere deler på at jeg har hatt større fart på hoppet enn deg!
Så ikke kom å snakk om tæl, din lille puddel-hopper!!

er det mye misforståelser. det var ikke jeg som åpnet med å kritisere teletwinskjørere. har selv kjørt tele i 10 år før jeg begynte på twins for 4 år siden. reagerer bare når en tele kjører avfeier twintippere som bortskjemte 14 år gamle drittunger som egentlig ikke vet hva skikjøring handler om eller setter pris på. det finnes da jævla lidenskapelige og dyktige skikjørere som også jibber, og som ikke bryr seg om hva andre står eller kjører. fikk litt smaken av gammel mentalitet som "alle snowboardere er late og røyker hasj". derfor satte jeg ting på spissen og kritiserte.

jeg tror temaet har glidd litt ut fra det opprinnelige
spoersmaalet....

 
Annonse
Annonse
Annonse