Butikk ved svinesund!???

Skal til Sverige i morgen, og lurte på om noen visste om noen butikker i nærheten av Svinesund det er verdt å ta en titt innom...!?? Er jo på jakt etter nytt(brukt) komplett utstyr så...... Kan det være noe særlig å spare på å handle i Sverige?

Der er jo et eldorado av butikker så. De har sikkert både kjøkkenutstyr, handtverkerutstyr osv. D spørs bare om det er brukt da!

Ligger på Svinesund og de har en del rimelig utstyr. Dette gjelder fjorårets modeller. Som et eksempel kan du få fjorårets Bandit X for 2500 SEK. De har også en del andre modeller f.eks. Atomic, Rossignol, Salomon, Nordica osv.
Ta av til høyre ved den første avkjøringen etter at du har passert grensa. Butikken ligger ved siden av Erotic porrshop....

har du et navn på denne butikken, tlf.nummer eller nett adresse

Har ingen nettadresse eller telefonnummer, men mener at butikken heter Sportbazar. I tillegg til ski, bindinger og støvler har de også et brukbart utvalg av skiklær. Det er enkelt å finne fram dit. Som sagt ta av til høyre i lyskrysset etter grenseovergangen, deretter tar du av til høyre igjen og kjører forbi EuroCash. Se etter Erotic shop. Inngangen ligger rett ved siden av den.

Var innom der i dag, hadde endel billige greier.....
Solgte bla. årets modell av T1 til 2999,- og det er jo en ok pris......

 
Annonse
Annonse
Annonse