Buss fra Grenoble

Skal ta buss fra grenoble til Serre Chavelier e.l. Noen som vet hvor jeg finner busstider dit?

Reiser på lørdag og trenger svar snarest...

Skal selv til Grenoble, men reiser derfra videre til Alpe d"Huez. Dit går det buss. Til Serre Chevalier må du ta tog om jeg ikke husker helt feil fra da jeg surfet rundt på nettet etter tog og buss for en stund siden.

togselskapet: http://www.sncf.com

Du tar toget til Briancon som ligger 6 km fra Serre Chevalier. Derfra går det nok buss til Serre Chevalier.

http://www.vfd.fr/HorairesLignesRegulieres/Ligne35.htm

Gi rapport når du kommer hjem om dette funket

Ta flybussen inn til Grenoble bussterminal. Der vil du enkelt finne en buss som går til Serre. Tror det går ca 1 buss i timen, og den er nesten gratis.

noen som har erfaring med leiebil innover fra Grenoble? pris? firma?

Holiday Autos (www.holidayautos.com) er billig og bra. Såvidt jeg har skjønt, leier de "overskuddsbilder" fra andre utleiefirmaer, så du kan ende opp med bil fra national, Europcar, etc. Litt morsomt å stå i kø hos Europcar og betale 1/3 av fyren foran deg. Jeg skal leie en Laguna-aktig bil i 2 uker i Grenoble, og det koster ca 5300 kr.

fant ikke noe til serre chevalier der...

fant ikke noe til serre chevalier der...

toget kjører en kjempeomvei, tar mange timer. Og da kommer du til Briancon. Da spørst det hvor du skal for Serre Chevalier er en lang dal hvor første anlegget begynner nesten i byen og siste og beste anlegget ligger langt oppe i dalen. Anbefaler buss da fra Grenoble, men denne har ihvertfall tidligere gått sjelden og den siste bussen har gått relativt tidlig.. Mulig dette er anledes nå om dagen.. Går uansett fra tog/buss-stasjonen i grenoble. Har bomma med frakten flere ganger selv på akkurat den strekningen.

Drar selv på lørdag. Vi har valgt å leie bil i tre uker (Opel Zafira), ca overkant av 6000 kr. Fordelt på 4 blir det 500 kr. uken. Det er det som LAngley tar for transfer, når du kjøper hoppepå billett. Og du har større valgmuligheter. Drar dit hvor snøen er best (og den har det kommen mye av den siste uken), mens en spiller maiden på full guffe! Høres bra ut ?. Serre Chevalier er høyt oppe på lista, som første besøk. PS! Vi har leid bil med AVIS, de har en kampanje nå.

vi er 4 stk som reiser og skal stå på ski i 6 dager. Stress å finne ut av disse buss-tidene synes jeg. Alt står jo på Fransk...Lander i Grenoble kl 13 så kanskje det er mulig å fikse buss?

Jeg er under 25 og dermed blir det litt dyrere med leiebil. Har fått tilbud på 4700 NOK for en uke hos Europcar. Det er med vinterdekk og skistativ. Hva tror dere? Dyrt? en uke er ikke fullt så nødv med bil, men det gjør jo ting lettere... har heller ikke bosted foreløpig...

Du rekker nok bussen når du kommer kl 13.00... det som er verre er at bussen kjører gjennom LaGrave og da vil det nok svi litt i hjertet når du ser hva du går glipp av. Sett av en dag der så får dere oppleve skikkelig storfjell...

Enkleste og billigste måten er å haike med en av bussene til turoperatørene som venter på sine nye gjester, med ankomst lørdager. F.eks. Langley travel, SkanSki og Apeak. Betalte selv 35 euro for Grenoble-Serre Ch. forrige uke med Langley Travel. Hyggelige folk med mye relevant info. Kan selvsagt være fulle busser, men som regel 1-4 ledige plasser. Andre busser går til Chamonix, Val D`isere, Alpe D`huez og andre bra steder. Lykke til !

Noen som vet hva som er greiest av buss og tog fra Grenoble til Chamo?

HVor lang er Transfertiden fra Grenoble til Val disere ?? Drar ned den 14/2

 
Annonse
Annonse
Annonse