Buldring og dens kriterier

Hvilket utstyr regnes for å være basic når man vil buldre litt i en innevegg i en klatrehall? Må man ha mye utsyr eller holder det med sko, eller er dette også unødvendig?

sko
kalk

egentlig trenger du bare sko! Kalk får du som regel låne der hvor du buldrer! Det er sikkert også mulig å låne sko der, til du finner ut om dette er noe du vil fortsette med! Det å buldre barbeint er ikke å anbefale, da dette går JÆVlIG vondt!

trur ikke han tenker på å buldre barbeint..har du lite penger å er usikker på om detter er noe for deg går det greit å bruke et par joggesko som ikke er altfor store. Sefølgelig er alt mye lettere med klatresko. Ta enn titt på www.vpg.no Mye bra og forholdvis billige sko. kalk kommer godt med. er jo heller ikke den største utgiften.

asså det er en del idioter som prøver seg barbeint for å spare penger! Jeg er en av dem som har prøvd dette, men det var fordi jeg glemte klatreskoa på hytta! Det hele endte med 5 sting under foten, og krykker i en uke! UUTrolig vondt!! Men det er heller ikke å anbefale å klatre i joggesko, da disse ofte er breie, og har utrolig dårlig grep! lån heller sko på plassen! Nesten alle haller låner ut sko!

hvis du er nysgjerrig på sporten og vil prøve litt med joggesko først kan jeg nesten garantere at du ikke vil like det. Joggesko er veldig myke og helt udugelige til å klatre med.

 
Annonse
Annonse
Annonse