Bruktmarkedet - frustrasjon!

Bruktmarkedet har etter mening et stort potensiale som ikke gjøres nytte av sånn som ståa er nå.
Jeg savner en mer gjennomarbeidet løsning, kanskje kan et samarbeid med en annen aktør på området være en vei å gå?

Det som gjør meg mest frustrert er at mange som avanterer gir lite eller ingen informasjon om produktet. Hvordan i alle dager skal jeg vite om produktet er aktuelt når jeg ikke får informert hvor langt brettet er eller hvor store støvlene er?

Hva savner dere på bruktmarkedet?

en mulighet for å legge ved bilder som virker. ser det er et eget felt ved opprettelse av en annonnse, men har ikke fått den til å virke, eller sett andre som har brukt den.
det er jo en mulighet å legge bildene på "min side" men det kunne vært så mye lettere..

ellers er jeg stort sett fornøyd, mye utstyr som blir lagt ut.

Jeg savner en tidsfrist på bruktannonsene, det ligger annonser på markedet som er godt over et år gamle. Dette er veldig frustrerende, for jeg vet ikke hvor grensa går, når en annonse ikke lenger er aktuell. 5 uker, 2 måneder eller 4 måneder...? Folk burde vel klare å slette en bruktannonse, når varen er solgt.

Dette skjer jo ikke, og derfor synes jeg at annonser ikke burde få ligge lengre enn f.eks. maks 3 måneder på markedet. Er ikke varen allerede solgt, er det fort gjort å lage en ny annonse, og det kan jo være en god pekepinn om at ønsket pris mest sannsynlig er for høy.

Slik vil bruktmarkedet bli mye mer aktuelt, og det desidert beste bruktmarkedet for ski-, brett-, og friluftsutstyr i Norge.

Forresten, det er det jo allerede...

 
Annonse
Annonse
Annonse