Bruk hodet, bruk hjelm..

Hvorfor er det ikke flere som bruker hjelm? Hvorfor tror folk at du må være helt rå på ski for å bruke hjelm? Alle burde bruke hjelm.. Det er komfortabelt, godt og varmt, man mister den ikke, og man mister heller ikke googelsa.. Frels deg selv og kjøp en hjelm..

Helt enig. Jeg brukte hjelm før når jeg kjørte alpint aktivt, men når jeg begynte med frikjøring så kjørte jeg bare med lue og forskjellen er STOR. Du "gøtser" mer med en hjelm på knotten i tillegg til de nevnte tinga over..

Jeg synes det er kult med hjelm! Det var når man var 11 år og syklet rundt med hjelmen på styret, at det var flaut! Skal gjenta en av far sine gamle gode ordtak: "Det er bedre å se dum ut med hjelm, enn å se dum ut uten hjelm.."

så sant som det er sagt.
Selv føler jeg meg naken uten..

Må si meg enig i at hjelm er en fornuftig forsikring. Har selv brukt det ett år nå, og angrer ikke på det. Synes generelt det ser ut til at flere og flere begynner å bruke hjelm, så det bedrer seg.

Kunne godt tenkt meg hjelm, men med mitt uvanlig store hode ser det ut som en ballong med et par minibriller..

Det er vel betre å sjå ut som ein conehead enn ikkje å kunna stå på ski meir i det heile. Fordi om du har kontroll er det ikkje sikkert at alle andre har det.

Det med at du selv kan ha full kontroll men at ikke alle andre har det er et meget godt poeng fra mons 1! Syns også å merke at det blir mer og mer "inn" med hjelm....Bruk hjelm!!!!!

Ingen kamerater som bruker hjelm. Ikke er det så mange av de store kjørerene som har hjelm heller. sad

de fleste store kjørere bruker hjelm. Det er bare i reklame spots at enkelte må bruke utsyr de får betalt for å bruke at de drar på uten potte på hue..
Dessuten bryr vi oss lite om du og dine kompiser kjører uten.Din hjerneskade er din buisness

jeg har og et stooort hode. men fant en hjelm av protec som satt som et skudd. i tillegg så er den flammelakka. folk vil sikkert si det er harry, men den hjelmen er bare kul! jeg føler meg tryggere med hjelm og tør å dra på mer. varm og god er den også. bedre med hjelm enn med lue syns nå jeg.

spør du meg er hjelp blitt en trend!
og trendy"e ting henger man seg på!

Giro ruler!

... men skulle ønske sweet hjelmene ikke var så dyre :/

For den som køyrer med laus hæl. Skibuksa fekk seg eit par stygge hol på kneet i dag. Hadde det ikkje vore for knebeskyttarane kunne det nok sett dårleg ut for resten av sesongen...

Kjøpte meg hjelm i dag! Har hatt så mange nestenulykker, så nå var det på tide!

gjør som våre forfedre,de dro alldri på tokkt uten hjelmen som beskyttelse. lær av historien!!!!!!!!!!!!

vikinghjelm, med horn. Det vil eg ha...

paa at folk bryr seg om hvordan de ser ut. Om du ser ut som om du har en ekstra hjerne oppi der, saa drar man skjelden dame for paa afterski"en, og da kan man godt ta den av.

Flott at det oppfordres til hjelmbruk! Og til deg som sier at ingen av "de store" bruker hjelm, så kan du jo ta en kikk på f.eks "White Trash"...
Uansett så trenger du ikke gruble så mye før du finner ut at det er smart. Bedre det, enn å lære på gamlemåten..

Sto to dager i helga. Svinkaldt, ned mot minus 20, men med hjelm frøys jeg aldri på øra eller hue.

Konge at så mange er enige på dette området.. Jeg sprakk faktisk hjelmen min akkurat, etter å ha gjort en fatal feil på bigjumpen.. Men det gikk hjelt fint med meg... fint med hjelm, ja... Dessuten er det feil at man ser ut som en idiot med hjelm... Klart, hvis du har på deg helt vanlige klær og prøver en hjelm i en butikk så ser du ut som en idiot. Alle som går med hjelmer i butikker og ser seg selv i speilet ser ut som idioter... men når man får på jakke, briller og ski og kommer ut i det fri, så ser man slett ikke værst ut.. se på de som bruker hjelm, de ser ikke dumme ut... Bruk hodet, bruk hjelm...

 
Annonse
Annonse
Annonse