Bratt i Bergen

Spiller det noen rolle om Platou eller Fritidsport har kompetente selgere eller tilstrekkelig utvalg da?
Bratt har åpnet og vi har fått enda en fin butikk. Bratt har peiling og gir personlig service.
Større butikker gir deg ofte god service når du skal kjøpe, men driter i deg hvis du får problemer med utstyret senere.

det er klart at det skal være lov å uttrykke misnøye eller tilfredshet med butikker og selgere, men mye av det som kommer her er jo bare pinlig. siden det er så mange som tydligvis har fryktelig kjipe erfaringer med sprortsbutikkene i bergen, hva med å være litt konkrete? fortell hva slags uhyrligheter dere har blitt utsatt for, og hva slaggs mangel på kompetanse der snak om da, folkens! kanskje kan det i så fall bidra til at det etter hvert blir bedre, dersom folka i butikkene skulle ta en titt innom her på forumet!

kunne fint satt fingeren på mye hos Platou. Men det blir bare teit. Det er ikke de ansatte som bør høre det, men Henrik Platou "himself". Det er han som sitter med hovedansvaret for sine ansatte og hvordan de er. Jeg tipper han er temmelig fornøyd med dem jeg. For de selger, ja de selger godt. Men om de har peiling er en annen ting. Effektivt å late som... En gang for lenge lenge siden var Platou en høyfjellsbutikk. Nå er det blitt en lyserosa og lyseblå rikmannsbutikk. Desverre... til dere som ikke ser problemet med Platou og hvor stor forskjell det er fra den til Fritidsport: stakkars folk. Til dere andre som stusser på hva dere mener: bruk alt annet en Platou, det store kapitalist-trollet...

slik jeg ser det, er det største problemet med platou selve prisene. har ellers svært gode erfaringer med sjappa, i alle fall mht ski og skiutstyr. kanskje det er slik at jeg har truffet de som "kan", mens det er flere der som "ikke kan"? har ganske bra peil selv etterhvert, så jeg synes i grunnen ikke at jeg har noe å klage over, unntatt prisene da... fritidsport er også en kjempebutikk, ikke minst mht service og innstilling hos de ansatte. jeg er ikke like overbevist om den skirelaterte kompetansen, riktignok, men de har jo et ganske bredt nedslagsfelt i en liten butikk -så det er kanskje ikke så rart? hyggelige er de i alle fall. bratt har jeg til gode å handle hos enn så lenge, så de har alle muligheter til å overbevise... men jeg mener fortsatt at utvalget er for skralt for skikjørere, altså...

Var der i dag... Drit hyggelige folk med peiling på hva de snakket.... Masse fett stasj og filmer.
Ta turen innom bratt det er verdt det, MEGA BRA BUTIKK!!!!

tror ikke de kritiske røster kan så mye mer enn å være kritisk. ganske tåpelig å kritisere en butikk fordi betjeningen står på ski på geilo. det gjør jeg og, og det er et fint sted det. utvalget i butikken er bra, og de kan det de skal kunne de som jobber der. tror noen burde sett seg litt i speilet, og dempet de kritiske røstene sine til de virkelig kunne det de snakker om. platou er en bra butikk!!!!

Lurer på hvor fritid sport ligger (i Bergen)? Platou en veldig grei butikk synes jeg.hyggelige folk, og mesteparten av de har veldig bra peiling. Det eneste er "DET STORE SKIBALUBAET" hvert eneste år der litt uerfarne kjøpere lar seg lure av gule lapper med priser på.

 
Annonse
Annonse
Annonse