Bratt i Bergen

Noen som var på åpninga i går?
Var det bra eller?

Åpning av hva?

bratt i bergen vel...

Og det er hva fornoe?

men det skal visst være en ny sportsbutikk...

Bratt fjellsport!var ikke på åpningen,men har smugkikka litt på vinduene...har mye fett utstyr innen klatring,ski og vannsport!ligger i gamle lokalene til vårdalsport..like ved mariakirken...så sånn er det!

Jævlig streit butikk...endelig et sted å få kjøpt ski filmer i bergen uten å måtte bruke nettet osv.
Kan nok bli bedre, men den er jo nettopp startet så ka kan man forvente....
Får også kjøpt klatregrep der...og ellers mye stæsj... Bra at det blir satset litt mot de mindre målgrupper, alt for mye komerse sports kjeder med " for mannen i gata" sortiment.....Bra!

Ingen hemmelighet at visse større sportsbutikk-aktører i Bergen har gjort sitt ytterste for å stikke kjepper i hjulene for bratt. Ekkelt. Sjekk sjappen, dyktige folk, godt miljø, godt utstyrt, bør få en sjanse.

Skal innom i måra, har troen på dette. Nok merke sport i byen

hvor ligger denne butikken. har de en internett side?

Bratt har tatt over Vårdal sport sine lokaler. Er ikke sikker på om de har egen hjemmeside, men det står litt om de på vpg.no

er butikken åpen i det hele tatt.

så finner dere et innlegg på forumet til www.steepstone.com/diskusjon
ta dere en tur dit...

Vi trenger Bratt! Flott butikk og god service av folk som virkelig kan leksa si.
Stå på folkens!

Bergen er vel ikke den byen som først trengte denne butikken. Det finnes faktisk minst to butikker, veletablerte sådanne, med mye bra ski, tur og fjellutstyr. Kompetente selgere har de også.

med et alternativ! men hvis jeg skal være helt ærlig, så ble jeg ikke så veldig imponert. greit nok at de har filmer og slikt, men ellers begrenset utvalget seg en del. et par ok stativer med bekledning fra tilak, noen sweet-hjelmer og litt klatregreier, og et begredelig utvalg av ski. de to feiteste til atomic og kneissl tanker var det eneste som er verdt å nevne, ellers litt rotete og uorganisert, på en måte... men bratt fortjener en sjanse, så vi får se hvordan det utvikler seg!

Slapp av litt da gutter!
Her er det en gjeng unggutter som brenner for ski, kajakk og klatring. Her er det ikke store kapitalsvin som pusher inn cash.
Støtt opp om butikken, og vi får det vi vil ha! En butikk med kun det feteste utstyret

Det skal mer til enn ungdommelig pågangsmot til for å drive en butikk. Hva med ansvaret overfor ansatte og kreditorer? Eller kunder som skal reklamere på varer? Noen som har hørt om noen som har tjent seg RIKE på å drive sportsbutikk? Selv om de har hatt egenkapital og en buisnessplan. Bratt overasker meg om de eksisterer om et år.

Hvis du ikke har hørt om noen som har tjent seg rike på å drive sportsbutikk må du høre bedre etter! Eller er du døv?
Poenget er vel heller at rikdom ikke nødvendigvis må være den drivende kraften ! Det kjipeste med å jobbe i denne bransjen er jo at en ikke får nok tid til å drive på med tingene en liker best sjøl, ski, padling, klattring osv.

IKKE kom å si at Platou har kompetente selgere... det står bare en gjeng med nisser i butikken jo! Nisser fra Geilo, som driter i hva du skal ha så lenge du betaler nok for det er alt greit. Kompetente selgere i salg ja, men ikke i hva de selger og hva som er det beste utstyret... svært få der har egne erfaringer med utstyret.

Bergen har nå tre meget gode butikker med mer enn flinke nok ekspeditører som er milevis over snittet mot en vanlig sportsbutikk! Å hevde at det er inkompetente folk på Platou er bare tull. De som jobber der er aktive i felten og sitter med en enorm bransjekunskap.Fritid Sport og Bratt stiller i samme klasse. Kjære dere som klager - dette er tre av norges beste butikker! Vær glad dere som bor i Bergen! Og til dere som vet så mye bedre enn ekspeditøren - hvorfor trenger dere gode ekspeditører når dere kan alt selv?

 
Annonse
Annonse
Annonse