Bra telemarkski?

Er på utkikk etter et par telemarkski. Skal brukes til topptur/løssnø og litt bakkekjøring. Satser da på noen med litt bredde. Noen som veit om noen bra? Gjerne brukte, litt eldre modeller. Har bl.a.vurdert Rossignol xx, Völkl vertigo g4, Atomic TM:Ex og Scott Santiago. Vil ikke ha ei som bare er til pudder. Hvor lang bør skia være? Er 179.

Kjøp denne i ca lik lengde som deg selv så blir du nok fornøydsmile Har hatt den mange ganger, (slitt ut og kjøpt meg nye). Det er helt unødvendig å ha de breieste skiene i norge, da man skjelden har bruk for det. Denne er ganske rå i bakke og ganske rå utenfor løypene. Forholdsvis stiv i begge retninger og veldig stabil.

Har hatt xx med linken. Var bra i bakken, men ga ikke så mye utenfor. Men alt i alt en bra allroundski som ikke er dårlig på noen forhold, men heller ikke best.

En ski som er optimal til både bakke og løsnøkjøring finnes ikke. Her må du gi og ta litt. Kjører selv på Big Stix 84. Er veldig godt fornøyd med denne, men jeg kjenner selvsagt at den ikke er særlig bra i bakken i forhold til ski som er beregnet kun for dette. Finn ut hva du kjører mest og kjøp en ski som er best der, men som også kan fungere andre steder.

Selger Völkl G4 m linken og Crispi CRX på FF bruktmarked (24.10). Knallski i bakke og løssnø, men høye plaststøvler er nok ikke det beste på topptur.. Alt som skjer i ekspressfart nedover er derimot nam nam for denne pakken!

 
Annonse
Annonse
Annonse