Bra gutter på ski/gutter som er bra på ski?

Vært mye fokus på jenter på disse sidene i det siste, så hva med dere gutter, er det noen kule og kjekke gutter her som er rå på ski? Hjelper ikke å henge i hemsedal i helgene altså...må da finnes noen som er mere gira på ski og ikke afterski???Noen som virkelig ofrer andre ting i livet og bruker all tid i snøen??? Har vært mye på ski alt og jeg kan ikke akuratt si at jeg har sett dere...Hvor er dere??

hengerfor det meste i frankrike, bratte nordsider...

kan ikke huske å ha sett degn heller.

hvor pled å kjøre da??kom til trysil...
det er der gutta er........

Så feil kan man ta.

Var i Tryvann igår og satt opp noen rails, et bord og lagde et par hopp. Vi vaqr ganske alene der, men det var snø der da. Synes det er ivrig nok! Gikk faktisk an å stå på ski fra Kleiva og ned til Tomm Murstad. Fant ikke noe lenger rail enn en trestokk på 3 meter, men det som er av rails og bord er klare til bruk... Trenger en lenger rail!

En mannemann... =P Nei, det er godt om folk finner hverandre.

Har vært noen turer på ski i vinter,men ikke i de anleggene som er åpne..bare vært å railet litt i noen snø hauger...ny rail session i morgen på Vikersund...
Dufår vente til det kommer litt mere snø så klarer nok vi å karre oss opp til de åne anleggene vi oxo Gekko!

Jeg var på Sognefjellshytta i dag, det var litt lite snø, ca 40cm tror jeg. Jeg å en kamerat fant en stige klatret opp på hytta, og hoppet ned igjen. Jeg og kameraten min er de mest ski gale i Jotunheimen tror jeg! Der jeg bor er ca 5-7cm med snø. jeg har en kano som jeg setter på hode, også railer jeg på den. Ingen andre hadde tenkt ta ut skia.

er i vassfjellet vi kjekke gutter henger ^^

Litt oppklaring...:Gekko er en jente, så er vi enige om det. Jokke, hvem er du?Jeg kjører mye i Trysil men også andre steder.
Til deg som er mye i Jotunheimen, har du eller kjenner du noen som har kjørt renna på Skagsnebb? Dette er et av prosjektene mine i vinter, og jeg lurer på hvordan den er. Hvor bratt osv..

Sparer penger til et par alpeturer, så jeg gidder ikke å bruke penger på kunstsnø, det har jeg kjørt nok på som aktiv alp og telis..... Går toppturer så snart det er bra nok dekke, Blir Chamo fra før hjul og et par uker ut i semesteret, og deretter en uke på Geilo, desverre, men det er obligatorisk......

Jobbet som skilærer i Trysil for 4 år siden, før sesong i Cham.....

Hvis du finner snøen, så må du si ifra!!

Sjekk vår side bamboosh.com

Her i nord er det enkelte steder nok snø til å starte sesongen. Har bare vært på tre turer i Lyngen så langt, alle i starten av oktober. Det var, utrolig nok, mer snø da enn nå...

Var inne på siden, men hva er det egentlig? Arrangerer dere ting og tang???

Er først å finne på gaustablikk hver helg frem til jul. Etter det blir det norefjell hvis det ikke er konkuranser eller sinnsyke snødager andre steder

Der er det greie gutter som vet å bruke snøen, både til toppturer og frikjøring. Her er ingen trengsel i heisen.God plass til alle i lunsjen. Kom til oss jenter, så får dere en fin skidag. Vi kommer til å være der i hele vinter.

…jeg er sikkert ikke særlig kul. Noen har sagt jeg er kjekk, men det tilhører vel unntakene. Men det er ikke fokuset heller. Jeg mener det viktigste utstyret er kjøtt og blod og mental innstilling. Evner man, så kan man. Og nå kan jeg pøse på ned bakken - ikke for å være bra eller kul, men fordi det gjør meg ør av lykke. Og da har jeg lett for å glemme at Gekko eller andre skijenter kunne tenkt seg å slå av en prat. Egentlig er det jo gjensidig, og jeg er ikke helt zombi på vei ned. Skijenter interesserer meg, og i et glimt tenker jeg kanskje det samme som deg. Hvis jeg ser deg. Jeg aner kanskje et sted der inne at ei av hennes kaliber kunne satt meg i samme trase som jeg befinner meg i på vei ned. Men der å da er det bakkenogskiaogmeg, i ett. I en og samme følelse. Der og da. Og da var i hvert fall det siste jeg tenkte på at jeg droppa festen jeg egentlig skulle på i helga. Bare for å være på ski denne helga også. Med eller uten noen. Men med den deilige følelsen som varer helt til neste gang.

du finner jævelig gode og kjekke norske gutter her . fy faan

at også noen jenter stikker fram hodet her. Gutta som tidligere har ymtet frampå om ønsker om kvinnelige skikjørerbekjentskaper har jo regelrett blitt halshogd. Men det skulle vært flere av din type, Gekko. Ei jente som er glødende entusiast og som lever og ånder for skikjøringa vil også jeg bli kjent med! Og ja - også hos meg prioriteres toppturer, god snø og mange høydemeter foran party.

...Kalle. Hvor er dere, spurte Gekko. Jeg: mye i Trysil pga hytte, ellers har det blitt Norefjell, Oppdal, Chamonix, Verbier. Har toppturer i Jotunheimen og kontakter i Sunnmørsalpene. Tre dager i Trysil etter åpninga.

Må forlenge livet til denne tråden...

Vi prøver å få arrangert ting og tang, sånn litt etterhvert, men ellers er det mest en info og artikkel side!!

Vi trenger forresten skribenter, har en del som skriver reise/ bomsebrev..

Ellers har vi et relativt seriøst forum, og prøver å få igang litt billed/ film galleri...

Bare å følge med/ ta kontakt!!

God sesong.........smile

 
Annonse
Annonse
Annonse