Bosteder i St.Anton

Vi er en gjeng på 4-5 som skal til alpene i vinterferien, har ikke bestillt pakkereise så vi gambler på å finne oss en familie eller noe som leier ut.
Hører de aller fleste der nede leier ut et rom eller to i sesongen.
Noen som har noen tips? Kanskje noen allerede er der nede og leier ut?
Og noen som vet om de leier ut skredsøkere der nede?
Gjerne PM meg hvis noen er der nede eller har god kjennskap til stedet smile

Veldig vanlig med familiedrevne B&B/hotell/appartments i Anton. De fleste leier ut på ukesbasis (lør-lør). Anbefaler å bruke søkefunksjonen på hjemmesiden til Anton http://www.stantonamarlberg.com/en/home/2.html (fanen merket Accommodations).

Sjekk evt ut turistinformasjonen (finner link på samme side), de er svært behjelpelige.

Når det gjelder leie av skredsøker kan du kontakte Alber Sport som har 8 butikker i byen http://www.sport-alber.com/
For de i ditt følge som planlegger å kjøre offpiste også etter denne turen vil jeg anbefale innkjøp i Anton, da du får ok priser (pruting er lov, spesielt hvis du i tillegg kjøper andre produktet i samme butikk) og du kan få tax free fordeler (husk å be butikken om utfylt skjema).

Ta vare på hverandre og ha en super tur til Anton!

hjertelig!
ukebasis er akkurat det vi trenger..
noen tips til guider? går ut ifra at det er best i alle fall de første dagene, trenger noen til å lede oss til pudderet.
Tusen takk for tipsene, de kommer nok veldig godt med!
Hmm, er det mye rabatter det er snakk om?
momsfritt er jo fint det...
Hva med ski på flyet, vet at mange har problemer med at de forsvinner underveis på USA turer. Er dette noe kjent problem ned hit? tenker litt på eventuelle forsikringer også med stjeling i selve anlegget?

Vi tok kontakt med http://www.pistetopowder.com/.
Graham Austick kjenner St Anton som sin egen bukselomme. Veldig bra!!

vi kjørte ski. Vet ikke hvordan pistetopowder stiller seg til SB. De var ikke interesserte i "mixed groups" for 3 år siden

rabattene kan dra seg opp mot 20% (typ pakkepris), men dette varierer naturligvis. lønner seg alltid å gå opp og ned hovedgaten et par ganger og sjekke de ulike butikkene. NB: vil ikke anbefale sydenpruting

guideselskapet som det refereres til over her virker bra. sjekk forøvrig Anton Cafe ved bunn av første godol ca kl 0745, da samles ofte de organiserte gruppeturene og dere kan selv snakke med guidene og gjøre greie dealer.

skifrakt fungerer stort sett greit, men du må betale for morroa. sjekk ditt flyselskap for ytterligere info. tydelig merking er alltid en fordel.

når det gjelder tyverier er dette noe mange opplever, spesielt under afterski som ligger litt oppe i bakken. opp i mot 100 par ski per dag har vært nevnt... kjøp inn enkle vaierlåser, eller bruk skidepotet der det er mulig. i det minste bør skiene settes hver for seg

god tur, tror ikke dere kommer til å angre på valg av destinasjon smile

 
Annonse
Annonse
Annonse