Boms i Alpene

Skal reise til Alpene store deler av denne sesongen for å kjøre mest mulig ski. Er det noen som har gode tips for områder som passer bra for sesongere? bo, heiskort, pudder og max hygge. Reiser aleine, så det er viktig å finne en plass der det er lett å bli kjent med folk. Reiser til Salzburg 6. januar, så jeg gjør regning med å være store deler av tiden i Østerrike. Noen som er i samme situasjon?

har du tro på at det kommer mye snø i østerrike?

Obergurgl (og Hochgurgl) bør sjekkes ut!!! Der har du mye pudder for deg selv.

Kan anbefales på det STERKESTE!!! grisebillig å bo, og fantastisk offpiste. Var der i begynnelsen av mars.. Snødde tett i 3 dager... Føret blei heilt SYKT! Var i obertauern og, bra plass det, men det var så varmt når mi var der. Sikkert genialt i mndskifte feb/mar.

Var ein tur bortom sveits og, i zermatt. Unik plass, bra offpiste(men måtte holde deg på utsida av dyrereservatet dei hadde satt opp der..). Men ganske dyrt å bu der, mi sov i "dormroom" på det billigaste herberget(med kald dusj,felles) og betalte 200,- natta..

Du virker reise-vant, vært i polen/slovakia før? Har satt ut kursen dit i vinter..

Har vært en en del i polen på sommeren. Prisene er lattelig lave. Enkenlt å skaffe seg en billig plass å bo. Ikke bestill på fohånd, bare gå til en som tilbyr overatting på tog eller busstasjon. Var i slovenia på someren i en liten bygd som heter Bovec. ca. tre timer med buss fra Lubliana. Mer kjent for enorme padle muligheter, men fjellene så fantastisk ut. Ski senteret heter Kanin. Noen som vet noe om dette ski stedet? Slovakia har jeg bare en gang, men ikke på ski. Samme pris tendensene som Polen og Slovenia, bare billigere. Chafen: når skal du nedover?

Gå inn på www.freeride.se. Her vil du finne hundrevis av linker om tips til bomser: bo, heis, med-bomsere osv via forumet...Let før du spør - det finnes garantert mange som spør de samme spørsmålene som deg selv.

Eg og 4 kompiser stikker i mars, rundt 5. Ska kjøre ned, så er der vel rundt 6 tenker eg. Går på skule då, så blir der maks 10 dager... JÆVLI BITTERT.. Har tatt sikte på Kasprovy Wierch, såf ut som om det var mest offpiste muligheter der. grin Har hørd mange lovord om zako. Men Det Kanin-stedet då? Er det bra?

 
Annonse
Annonse
Annonse