Bolig/buss/tips V´disere/Tinges/La Grave

Tenkte ta en tur til Tinges / Val`disere området neste uke og tenkte meg videre til La Grave senere i februar.

Lurer på om noen har gode råd i forhold til billige boliger , bussselskaper som er relevante og andre tips i forhold til disse områdene?

Hei! I La Grave er det endel hoteller. Jeg ville prøvd Edelweiss som er billig og har en utrolig artig bartender, som er veldig glad i musikk, vin og wiskey! Ellers kan jeg anbefalle Skiers Lodge, noe mer skandinavisk preg. Veldig koselig sted, mer sentralt og nærmere heisen. Ellers er det et hotell rett over veien ved heisen, husker ikke navnet. Kan se ut til å være litt dyrere! Ellers går det 1 buss til La Grave! Den går fra Briancon til Grenoble 2 ganger om dagen! Det er litt viktig å huske, kun den som er kollektiv transport gjennom La Grave.

Ang. kjøringen kan jeg anbefalle å bli kjent med noen lokalkjente! Det er veldig lett og baren under Skiers Lodge (Hotel des Alpes) er et godt utgangspunkt =D

er navnet på hotellet rett overfor heisen. Det koster 60-70 euro for et dobbeltrom. Kul bar i 1. etasje der det er tett med skibums i førstegenerasjons gore-tex som burde reist hjem for 15 år siden. Kul stemning!

Hotel castillan: [url]http://www.planigo.fr/fr/la-grave/planigohotelreservation-989_3-hotel-castillan-hotel.html[/url]

Castillan var det ja! Vil bare si at prisene der og på Hotel des Alpes er omtrent like. Nevnte bare Hotel des Alpes ettersom jeg hadde mest erfaring fra det stedet!

På Castillan koster det 65 euro for to pers, og de har 4-mannsrom for 91 euro(!), begge er uten måltider. Skiers lodge tar 72 euro per pers, men da er frokost og grisedeilig 4-retters middag inkludert. Pass deg for ostefatet på lodgen! Første gang jeg var der gikk jeg opp flere kilo på tross av 8 timer med pudderpumping hver dag...

Ser ut som jeg ender i Tinges første uke , så over til Chamonix en uke og så ca 14dager i La grave el lign om snø og forholdene er bra der!

Begynner ligne en bra vinterferie!!grin

 
Annonse
Annonse
Annonse