Bobil og camping i Canada

Noen som har leid bobil i Calgary el. omegn og fra hvilke utleiefirma?

Finnes det en del vinteråpne campinger rundt skistedene, eller blir det bare stress med strøm til vogna?

Erfaringer mottas med takkgrin

(Og trenger ikke å høre "glem bobil, ligg på hotell", da det ikke er det jeg er ute etterwink)


On a surf

Vi bodde tre mnd i bobil i Canada i fjor vinter, leide bobil gjennom cruiseamerica.. vi dro ut fra vancuover, men regner med at de har filialer også på andre steder som calgery.. bestiller su tidlig kan du få en grei pris, men kjempebillig er det ikke, om du regner med bensin, kilometeravgift osv.. men definitivt en opplevelse!

Vi var mesteparten av sesongen i revelstoke, der var de fleste bobil campene stengt for vinteren, untatt en liten en.. skal ikkje si at det er slik overalt, men tror nok det kan være en tendens på de mindre stedene!

Strøm er du etter min mening avhengig av, veldig greit å ha en liten elektisk ovn, propanfyring funker bra, men krever ofte påfylling, noe som er plagsomt om det er langt til nærmeste fyllestasjon. Det går en del propan, for de fleste biler som leies ut, er ikkje akkurat veldig godt isolert! kan være et tips å kanskje prøve å oppsøke noe isolert, ut fra våre erfaringer i allefall! Fastfrosne sko er ikkje veldig gøy om morran!

Høres interessant ut, hehe. Da tror jeg vi dropper bobilplan. Vi er en gjeng, men skal bare være der et par uker. Og vil helst rekke over mest mulig på billigst mulig måte på kort tid! Men leiebil og billigbillig losji er nok greia da, tenker jeg. Takk for erfaringergrin


On a surf
 
Annonse
Annonse
Annonse