Bo i Whsitler

Vi er 8 stk som skal til Whistler neste januar. Hvor er det OK å bo ? Ønsker ikke å bo midt oppi de største turisthotellene. Noen som kan anbefale et hus, leiligheter / hytter som ikke er sentralt beliggende ?

ved creekside.
Det er utenfor sentrum, men med gang avstand til heisen.
Whistler er delt i tre bunnstasjoner og creekside er den som ligger nærmest vancouver... tar ca 10 min med buss fra creekside til sentrum...
prisen er vel litt lavere, men ikke forvent dere stor forskjell i pris. whistler koster, men det er ikke så dyrt som alle skal ha det til... OG det er absolutt verdt det...

Vi bodde sentralt, på Crystal lodge og det var helt genialt. Jeg vil anbefale deg og bestille det meste over internett. www.whistlerblackcomb.com eller www.whistler.com.
Det er helt klart billigere enn å reise igjen nordmann, og du kan skreddersy turen bedre enn Langley klarer. Det er en del hus og hytter til utleie der borte, men prisen er rimelig stiv. Så på boligprisen og den var Oslo nivå og vel så det.

Fordelen er at det er billig å leve der borte. Dere må stikke innom Baren på Crystal lodge. Der koster en mugge med øl ca 55 kroner!!!!

Lykke til.

 
Annonse
Annonse
Annonse