Bo i Østerrike!

Er det noen som har et bra tips om hvor man kan bo til en "grei" pris området Ischgl eller Bad Gastein...vi er to personer som hadde tenkt stå på ski i januar og kanskje også februar, og kan derfor ikke betale 24000 kr i måneden,som jeg har sett flere leiligheter koster...tar imot alle tips!!!!=)

Ta i bruk svenskene sine spare-penger-kunnskap.

På freeride.se er det mange opplyste svensker om hvor man kan bo billig. Sjekk på forumet der.

Ser at det er flere som lurer på det samme (inkl jegsmiledet går kanskje an å leie flere ilag for å få en bedre kåk. Er ute etter å stå mye på ski jeg også rett over nyttårgrin

Ja, det er jo fult mulig! litt av problemet er at jeg ofte bare finner ting som leies ut på ukesbasis..vet du om noe bra som flere kan leie sammen over litt lengre periode?
begynner nesten å vurdere om man må reise ned, og så ta det litt fra uke til uke,men vet ikke om dette er noe som faktisk fungerer i lengden...

Hei!
Jeg skal bo i Bad Gastein fra januar til mai. Jeg kom i kontakt med tre svensker på freeride.se. Vi fant en leilighet som kun leies ut for hele sesonger, og skal betale ca 12 000 svenske kroner i mnd.

Da jeg fortsatt var på leting så spurte jeg rundt, og det de som hadde sesonget før sa, var at det ordner seg stort sett hvis man reiser ned uten noe sted å bo annet enn en uke på vandrerhjem.

 
Annonse
Annonse
Annonse